tisdag 29 december 2009

Skövdes nya äventyrsbad

Idag har jag o Rikard varit och provat vår stads
nya äventyrsbad,
gosh vad mycket folk det var men jag måste säga att jag är lite imponerad!!
Jag kan tycka att det bitvis kändes lite litet, vågbassängen tillexempel var ganska liten. Det kan dock bero på att det var så himla mycket folk i bassängen så att det upplevdes som litet.

Det största pluset var ändå vattenrutchkanorna, det fanns en jättestor kana som man åkte två och två i på en gummiring, OJ vad roligt det var :) En annan var jättebrant och riktigt läskig, lovar, det tog typ 5 sekunder innan man var nere...
Måste dock ge lite minus för köerna till rutchkanorna, de kunde varit en till varje istället för en stor till alla tre. Minus också för små omklädningsrum, det var verkligen smockat inne på tjejernas!

Nästa gång vi går dit ska vi absolut prova relaxavdelningen, DET ser jag fram emot :)

Nu på eftermiddagen har Rikards söta systerdotter Astrid varit här medan hennes föräldrar var ute och roade sig lite :) Mys o vara barnvakt tycker jag!!

4 kommentarer:

Fröken Ellinor sa...

Jag blir riktigt sugen på att testa, tack för recensionen. kanske skulle ta den svängen förbi Skövde då vi åker hemåt imorgon för att göra ett bad-stopp.

Ja, det är riktigt mysigt tycker jag. Har man inga egna barn så får man roa sig med andras ;-)

Hoppas att ni tyckte Dexter var bra, själv har jag tittat på Legally Blond, fungerar alltid :-)

Kram kram

Marica sa...

Har jag glömt säga att du/ni får vara barnvakt hur ofta ni vill till mina bustroll?! :)
Mys med Astrid besök!
Jag vill oxå prova relaxen **blink blink**
Natti min sweety!

Fröken Ellinor sa...

Hej, hoppas att du har det fint på jobbet :) Vi tar badet senare denna månad, verkar vara sjukt mycket folk där nu och man vill ju gärna se något ;-) Tack för inbjudan och jag säger detsamma!

Vi åker hem imorgon istället, tidigt. Förmodligen lugnare på vägarna och Janne börjar inte jobba förrän lunch. Kan vara skönt att bli bortskämd en kväll till ;)

Kramar

nathalie sa...

Det ska bli 3rätters med Biskette som förrätt, fläskfile+kyckling med potatisgratäng och kladdkaka efter :) Vad står på eran meny =D