måndag 14 november 2011

Stilrena och snygga

I över en månad har jag väntat på mina stövlar som jag beställt. I veckan kom de äntligen. Jag är såå nöjd, känns som ett par stövlar som jag kommer kunna använda i många år. Stilrena och snygga! 
De påminner om Primeboots klassiska stövlar...  Fast mina var lite billiga, hihi!

Idag längtar jag efter att träna. Blir fokus på kondition den här veckan, känner att det behövs lite extra krut där. Spinning och löpning är det som gäller!
Hur ska DU träna i veckan?

8 kommentarer:

TIDSOPTIMISTEN sa...

Supersnygga stövlar och ja de liknade väldigt mycket Primebootsen ;) Kommer säkert att bli väl använda nu under vintern. För mig blir det mest dans, etta par Zumbapass, dansaerobics och balett ;)

Kram F

Maria - Villa Krutbruket sa...

Halloj!

Hur jag ska träna? Hm, med att lyfta kaffekoppen och bära mitt barn. Högst att jag tar en extra sväng i upp och nerför vår trapp. Hehe!

Skit läckra stövlar! Förstår att du längtat.. Vill också ha!
Primeboots är det dom som kostar ca 3000?

Vår helg var helt ok. Hade främmande i fredags på lite tacos. Och i lördags var jag hos min faster. Och igår firade vi lite fars dag.
Hehe, så du fick inget exakt svar ifrån Rickard?!

Vad händer hos dig i veckan mer än att träna?

Kram!

Anonym sa...

Supersnygga stövlar! Var kan man hitta dem?! :D

Emilias sa...

Ellos är stövlarna ifrån :)

Pyttianna sa...

Jätte snygga! Bra köp!! :)

Kram

Jannie sa...

Svinsnygga vännen!

Träna?ehhh...Hade TÄNKT att träna lite fotboll igår,men lämnade wo i sista minuten.Promenad idag iaf.
Hoppas det o tanken räknas.; )
KRAM

Therese sa...

Supersnygga skor!!! Och jag älskar ditt foto ovan, så vackert! Ang klädsel, så är varmt om fötterna a och o, för börjar man frysa o mdem fryser man överallt... så rejäla skol, kallingar å termobyxa, jacka och varm mössa så är du redo ;-D Det är det som gäller här i norr iaf om man ska vara ute ett tag! KRAM

Anonym sa...

Snygga stövlar! Kul när man hittar just det man vill ha. Jag har letat och letat efter dels svarta vinterstövlar men även bruna med lite klack på. Men antingen är de ofodrade, alldeles för hal sula utan mösnter, för hög aklackar, del färg eller så något annat. VAr dock i Hamburg i veckan och hittade båda dera till bra pris också.

Oh önskar jag kunde träna! Två veckor nu med super förkylning (ont i halsen, jätte snorig osv). Jag bara längtar efter att få sticka ut och springa igen. Kommer att ha förlorat all kondition innan jag blir frisk känns det som.

Hoppas träningen går bra för din del i alla fall.

Kramar,
Yllet