onsdag 5 mars 2014

hej igen


Tiden den bara går, och här inne är det tyst... Men ja, jag lever och jag har inga allvarliga men efter Kristinaloppet! Åkte på en rejäl förkylning veckan efter, gissar att kroppen fick sig en ordentlig uttömning av loppet och kände att den kunde gå ner sig lite till för att sen komma tillbaka igen ;) eller nått!

Tur jag är betydligt mer aktiv på Instagram, lifebyemilias heter jag där. Spana in vetja!

Annars har jag haft det ganska bra! Är härligt att vara tillbaka på gymmet och köra lite tyngre vikter igen, det är ju det som är allra roligast. Lite skön utelöpning har det blivit med! Är inne i ett härligt flow med bra balans av träning, mat och vila som jag hoppas håller i sig nu. 

Jag har köpt cykel med, till nästa lopp i Tjejklassikern :) På lördag får jag hem den men blir nog ingen seriös träning inför Tjejvättern förens om en månad eller så, är ju ett tag kvar. Nu ä jag mest sugen på att bara cykla till jobbet... 

KRAM

2 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Åhhh så kul med cykel, J och jag är supersugna på att köpa en racer ihop. Vi har ganska lika ben så i butiker vi kollat har de trott på idén. Vi kan ju ändå inte träna ihop om vi inte har barnvakt.
Vad blev det för någon?
Skönt att vara igång igen, här hoppas jag kunna köra på fullt igen i helgen efter förkylningen.
Kram Malin

Jannie sa...

Du är verkligen helt otrolig med all träning! <3Önskar jag ens hade haft 20 procent av din inställning... hoppas du blir nöjd med cykeln! KRAM