tisdag 9 augusti 2011

När jag träffade kungen

Vår kung är hedersordförande i Svenska Scoutrådet och självklart tog han en tur (eller rättare sagt flera) till Jamboreen. (han var till och med och hälsade på på Jamboreen i Thailand när jag var där för åtta år sedan) Såg honom några gånger tidigt under lägret, både han och Silvia.
Men i lördags när jag jobbade höll jag på att tappa hakan när jag står inne i vårt lilla bås och pratar i telefon o kollar ut genom fönstret, vem är det inte som kommer gåendes utanför, jo, kungen själv. Han ville se hur vi på lägersjukhuset jobbade.
Jag sprang ut och min jobbarkompis från Tyskland frågade kungens vakt om vi fick ta foto tillsammans med honom och det fick vi. 

När han hörde att jag var svensk frågade han mig vad jag jobbade som och vart jag bodde. Så hörni! Jag har pratat med kungen!!! Hihi ;)

Senare på kvällen, på avsolutningscermonin gick han upp på scenen och gjorde raketen med alla 40 000 scouter, tufft. Vi har en kung som minst sagt bjuder på sig själv, det gillar jag!

2 kommentarer:

Gamla skolan-Jennie sa...

Hihi häftigt att få träffa Knugen! Det måste ha varit jätteroligt att vara med på ett sådant stort läger!

Med mig är det bra! Tog en löprunda ikväll..herregud jag ska ju springa tjejmilen SNART.. ojoj hur ska det gå?! Men jag känner ingen press, det ska bara bli så kul att uppleva det, tänk 30000tjejer som springer tillsammans!

Hoppas att du mår bättre nu!

Kram på dig!

Therese sa...

Hi hi ja du, att du även minglade med kungen på lägret, inte illa :-D Många minnen för livet fick du nog är jag övertygad om, både galna, roliga, trevliga, spännande och slitsamma antar jag <3 KRAM