söndag 21 augusti 2011

Sovrumsidéer

 Jag letar sovrumsinspiration för fullt, vi är nämligen sugna på att göra om i vårt. Fast vi vet inte alls hur vi vill ha det... Hemtrevligt, ett sovrum att trivas i, det vet jag. Men annars... Svårt!
 Alvhem Mäkleri är toppen att hämta inspiration ifrån, alla bilder är därifrån.
Skulle jag få bestämma helt själv skulle jag vilja ha ett vitt, romantiskt sovrum. Men sambon vill vara med på ett hörn han också ;)

Hoppas ni har en fin solig söndag, här är det städ, tvätt och röjar dag som gäller.

4 kommentarer:

Vikeskärs hem och vardag sa...

Hihi, jaa, ilband behöver man peppning till städningen. Men du, vad kul att göra om sovrummet.
Jag gillar alla bilder du visar :) Möjligtvis var den i mitten mest tilltalande. Den översta kan ge själen rörighet hihi.

Jag har kollar Ikea katalogen och äntligen vet jag hur jag vill ha det i vardagsrummet. Jag hoppas kunna köpa möblerna nästa helg.

Kraam

Hem och Lycka sa...

Tack för besök och hälsning hos mig! Snygga sovarum, blir sotis på klädförvaringen nederst ;-)

kram Mia

MIN LYCKA ♥ sa...

Vi ska också göra vårt sovrum i höst, men är såå svårt att komma överens och vad man ska ha;)

Imorgon kommer barnen och jag är laddad, tror jag!;=)Vi har varit på konferens med jobbet och har haft en trevlig vecka tillsammans och planerat inför hösten, skoj!

Här är allt annars fint. Dagarna rullar på i en rasande fart och man hinner som vanligt hälften av allt man planerar. Vi har varit iväg ett par dagar till Sannäs (innan Strömstad) på kräftskiva, gott!!

Ha en bra söndagskväll, nu ska jag krypa upp i soffan!

Gamla skolan-Jennie sa...

Åh vad roligt att göra om sovrummet! Gillar alla bilder du visar! Ja det är ju det där med att enas..men det brukar gå bra hos oss till slut :) Själv sitter jag och planerar för renoveringen av sonens rum som vi ska göra i höst, ska bli så kul att få det som vi vill ha det.

Jag börjar mitt nya jobb om en vecka och vikarierar nu lite på mitt förra jobb, ser fram emot att få jobba på en skola igen!

Hoppas du mår bra! Kramar