måndag 30 april 2012

Inte en godisbit, kakbit eller sockersmula

Sockerutmaningen då. Ja men det går bra faktiskt. Inte en enda godisbit, kakbit eller sockersmula har jag ätit på 22 dagar nu. Så länge har jag nog aldrig varit utan...

Längtar efter att baka!

...och nu är det bara 8 dagar kvar. Det kommer gå i lås det här med!
Syskonens besök i helgen blev en utmaning, för självklart ville de ha lördagsgodis och självklart fick dom det. Och visst blev jag sugen, jag skulle ljuga om jag sa annat. Men det var ett lätt sug som lätt gick att stå emot. Det värsta är när man är lite hungrig men med lite mat i magen går det lätt som en plätt.

Det ska bli väldigt spännande att se hur det söta kommer att smaka när vi börjar att äta igen. Nu har vi ju inte varit utan socker såå länge men ändå.

Nästa helg kommer det goa bloggtjejer hit och självklart ska jag ordna fika. Fika till några som äter socker, en lchf:are och så mig då, som äter frukt men inte kakor... Hm det blir en liten utmaning, men en rolig sådan!

2 kommentarer:

Gamla skolan-Jennie sa...

Hej Emilia!

Vad duktig du är! Jag är en gottegris och skulle behöva göra en sådan utmaning! Annars är det bra med mig, har varit lite vårtrött och jobbar heltid och har en pojke med mycket energi så det har inte funnits så mycket energi över till annat.

Hoppas du får en fin kväll! Vi ses säkert nästa helg om du ska på loppisen!

Kramar Jennie

Vikeskärs hem och ting sa...

Hej hej, vad duktig du är :) Ska bli spännande att se vad du tycker sen.
Oj oj angående fika, du behöver inte tänka på mig där :) Jag klarar mig hihi.
Hoppas du får en fin 1:a maj.
Kram kram