måndag 16 april 2012

Nytt rekord

Runkeeper mäter bara upp runt 4,8 km men spåret jag springer är 5 km ;) 
För ganska exakt ett år sedan sprang jag 5 km för första gången. Jag var så stolt. 39 minuter var tiden, då kändes den helt okej.

Tiderna förbättrades fort och sen ett halvår tillbaka ungefär har jag legat på runt 34 minuter. Målet inför i år var att springa 5 km på 30 minuter innan maj månad är slut. Så här såg tiden ut idag, nytt rekord och mitt 30 minutersmål känns inte särskilt långt borta!

Underbar känsla!

6 kommentarer:

Sofi sa...

Duktig du är!
Kul när man ser resultat!:)
För mig går det åt motsatt håll, för ett år sedan sprang jag 5 km på 26 min men nu springer jag nog inte under 30;) Kanske ska ge mig ut och testa...

Kram kram

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, vad du är flitig och spänstig och kul att öka så! Agneta kram

Kia sa...

Heja, heja! Klart du klarar det och lika med socker suget. Det släpper snart, gäller bara vara konsekvent!
Jag greja 2 min plankan igår och det var inte kul!

Ha en toppen dag!
Kram kia

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Jag satt just och skrev ett långt svar till dig på min Iphone. Det var ju bara det att jag skrivit det i min egen blogg :) Gah! Vad irriterande.
Men eftersom Svante somna om precis så tog jag fram stora datorn så man kan skriva normalt. Är ju så smått på telefonen :)

Ja, vi har sovit gott. Vi har ju en så snäll pojke om nätterna. Han lägger sig mellan 19-20 på kvällen och sover till mellan 6-7 på morgonen. Det är helt otroligt. Vi pratade härom dagen om hur vi ska våga skaffa en till. Kan man ha samma tur 2 ggr?! ;)
Vi brukar gå upp mellan 6-7 som sagt på morgonen. Då får han en flaska. Sen äter jag. Och när jag är färdig är Svante trött igen så då söver jag och honom. Då brukar han sova allt mellan 15 min-1 timme. Lite olika. Allt blir verkligen på rutin. Nästan så man vet på klockslaget när han blir trött och vill sova.
Vi ska på en fika-date senare idag så då är det bra om han är pigg och glad. Vi ska över till grannarna. Ska bli mysigt.

Micke åkte precis iväg till ett återbesök med läkaren som opererade honom. Spännande! Får se vad han säger.

Glasögon är inte billigt. Usch, vad dyrt det är. Men köper du ett par så lär du ju ha dom i väldigt många år. Eller?
Såg på reklamen att på någon optiker fick man med ett par Ray-Ban med styrka på köpet om man köpte ett par glasögon ;)

Skoj med kalas! Hur gammal blir mannen?
Vad ska ni bjuda på för gott?
Kommer Johanna med familj? Vad tråkigt med deras lilla kisse :( Usch, man blir så ledsen.

Hoppas det blir ett givande möte :) Jag har för mig att jag också var på nåt dylikt när jag blev fast anställd i Örebro kommun. Väldigt, väldigt givande ;)

Ha nu en fin dag! Kramar!

SINTAS VÄRLD sa...

Vad härligt! Jag började springa några gånger i oktober och har just kommit igång igen. Det är jobbigt men känns så attans skönt efteråt! Ha en fin dag! Kram Sinta

Ekenäsliv sa...

Oh my så duktig du är!! Själv kan jag tyvärr inte springa, men ska försöka ut på raska promenader snart, ska bara... hmm;)
Ha en fin kväll!
Kram Anna