onsdag 21 mars 2012

Om att lyssna på kroppen

Jag var jättenära på att hoppa över dagens inplanerade träning, var så himla trött. Men med lite självtvång tog jag mig iväg ändå. Lyssnade dock på kroppen och kortade ner löprundan lite. Det blev första turen uppe i löpspåren på berget, nästan all konstsnö var borta men det var väääldigt lerigt. 

Ibland får man bara ge sig sjutton på saker, man orkar mer än vad man tror, det gäller det mesta. Samtidigt får man inte glömma bort att lyssna på kroppen, göra det som känns bra och rätt just i stunden. Bra och rätt för just DIG, inte för någon annan! Det är viktigt!

Ikväll är det jag och soffan hela kvällen ;) Sambon är med på ett hörn också, hihi!

3 kommentarer:

Sofi sa...

Du har så rätt! Man känner ju sin kropp bäst själv:)
Jag älskar att springa men har varit inne i en period då motivationen inte varit på topp, men jag tror den är på väg tillbaka:)
Ha en fin kväll!
Kram på dig

Maria - Villa Krutbruket sa...

Heej!

Låter härligt. En helkväll i soffan.
Det hade vi med igår. Jag var helt slut igår kväll efter en hel dag med städning.
Just nu har jag ett tipptopp hem bortsett från de skitiga fönstrena. Men det gäller att njuta nu för det är snart över :)

Jag ville ha 2 st Myrten i köksfönstren. Men jag blev lite snål. De kostade 129:- styck och jag har ingen aning om hur de är att sköta. Så känner jag mig rätt så hade de varit döda inom kort. Så jag blev som sagt lite snål och köpte 2 stycken rosa Våreld istället.

Åh, Mio som har så mycket snyggt. Hittade ni nåt????

Vad gör du idag då?

Vi ska slänga i oss frukosten och göra oss i ordning för en tur till Bvc och 6 månaders kontroll av Svante.
Sen vid 2 tiden kommer det en gammal kompis på besök. Vi stötte på varandra på stan för ett tag sen och bestämde en träff. Kan tänka mig att vi har en hel del att prata om när vi inte sett på så länge.

Nu ska jag svälja det sista kaffet och gå och sminka mig :)

Ha en fin fin dag goding! Kram!

Kia sa...

Jag vill också ut och springa men snoret vill inte gå bort. Fast jag och en kompis har gett oss en annan utmaning. Vi ska köra "plankan" 1 min varje dag i en månad och se om vi märker någon förändring i mage,rygg, hållning. Tredje dagen idag och vi ska lägga på 15 sek/vecka. Få se hur det går?

Ha en toppen helg!
Kram Kia