måndag 7 april 2014

hej igen

Den här bloggen alltså. Den ligger lite på is emellanåt som ni ser... 
Men livet rullar på. Jag jobbar, tränar, äter och sover. Typ. 

Sambon har under en tid gått på strikt matschema och tungträning så jag flyter med på det liksom. Det är härligt att vara inne i ett bra flow. Jag brukar ju träna på ändå men det blir så mycket enklare när även psyket och motivationen också är med. 

Idag stod bröst på schemat. Vi (jag och sambon) kör just nu högreps med relativt låga vikter. Men jäklar vad det svider. Lär ha träningsvärk imorgon.


Och visst ser jag det på min kropp med, att träningen flyter på och går framåt. Att jag sköter kosten någorlunda och utmanar kroppen. Det är ju den bästa belöningen att tiden man lägger ner ger resultat!

Hur går det då med Tjejklassikern? Vi tar nog det i ett annat inlägg... Men jag har en cykel nu i alla fall. Och jag har faktiskt varit ute på en lång provåkning med. Alltid något! Två månader kvar till Tjejvättern!

Hoppas ni mår bra och att ni är några där ute som fortfarande tittar in här.
KRAM

3 kommentarer:

Sofi sa...

Hej fina!

Kul med ett inlägg från dig! Saknar ju dig här!
Vet ju att det kan bli mycket annat ibland, man har ju liksom ett liv utanför bloggen med;)
Ni är så duktiga med er träning! Måste vara så kul att dela det intresset och kunna peppa o stötta varandra i träningen. Heja er!

Nä nu ska denna tröttis snart gå och natta!

Kram fina!

baraetthem sa...

Hej vännen!
Ni är så duktiga och vilka resultat du gör! Det synd:) Kul att ni är två, då stöttar man och peppar varandra ju!
Tack fina du för hälsningen när vår Elsa kom! Vi mår så bra och njuter. Och snart kan jag komma igång med träning, som jag längtat!!

Kram fredrika

FruNeroLindström sa...

Klart vi inte missar dina inlägg. Härligt att se dig och härligt att se att träningen går bra. Alltid lättare när man är två. Ser fram emot nästa inlägg, kram Malin