lördag 12 april 2014

om att dröja sig kvar i soffan

Godmorgon! 
Jag håller på att vakna till liv efter en jättetrevlig kväll igår. Hur längesen var det inte jag drog mig i soffan långt in på förmiddagen en lördag?! Nej, här brukar det vara tidigt uppgång, frukost och sen träning. För somnar man vanligtvis strax efter 22 en fredag vaknar man tidigt också ;) 
Men idag dröjer jag mig kvar i soffan. Med lite lätt huvudvärk efter något glas vin för mycket igår men ändå väldigt nöjd och glad över att det blev en så rolig kväll. Tack ni fina tjejer som var med!

En stor tallrik kvarg/fil med jordgubbar, granola och russin och två knäckisar med salami till frukost. Kaffe såklart. Och ett stort glas vatten, det behöver min kropp idag!

Blir vilodag från träning idag. Veckohandling, fix här hemma och kanske en promenad i solen är inplanerat. En lugn och skön lördag med andra ord. Precis vad jag behöver. Min plan är att skrämma iväg förkylningen med så att jag är fit for fight för påskveckan nästa veckan! Hoppas kunna komma iväg på långcykling imorgon med :)

KRAM

2 kommentarer:

Karin sa...

Vad gott det ser ut!
Ja, det är segt... tror dock inte att jag var förkyld för det gick ju super att träna - ibland är man ju bara sååå seg så man inte vet vad:) Då är verkligen ett träningspass det bästa!!!
Ja, första månaden hade jag inte en tanke på att träna, kanske även för att jag kände mig totalt mörbultad, trasig i kroppen och sömnbrist, och som sagt nyförälskad i det nya lilla livet och ens eget nya liv. Men nu är det långa dagar (uppe innan tuppen:)), har en väldigt aktiv och galen liten son som behöver aktiveras och det behöver man ju som mamma också så nu går det av bara farten, härligt att ha nya mål igen, både på kort och lång sikt:)

FruNeroLindström sa...

Så skönt ibland med lite sega morgonar. Jag dricker ju nästan aldrig längre så kan väl erkänna att jag var lite seg igår efter fredagens två glas bubbel :p
Hoppas förkylningen känns bättre.
Ja jag försöker ligga på mellan 2500-3000kcal per dag nu i april, minst 150g protein, mycket naturligt fett och så har jag trappat upp kolhydraterna. Det svåra med kolhydraterna är att min mage är känslig för dem. Har hållet magkatarren i schack bra genom att ligga lite lägre där, men kroppen behöver dem. Så har beställt hem lite extra produkter med nu som har högre kolhydrathalt. Då magkatarren kommit som ett brev på posten trots att jag försökt välja bra kolhydratskällor. Ska ju iväg på bloggevent till Linköping den 27:e och bl.a. Göra en sådan där kaliper mätning av fettet så ska bli spännande att se vad den säger, ska väl vara det säkraste mätinstrumentet, för på scannern ligger jag för lågt nu, enligt mig och hälsoskalor.
Så jag fortsätter mitt exprimenterande.
Hoppas du hittar motivationen till bloggen igen, du är saknad. Kramar