onsdag 11 maj 2011

Ett fat på fot

Jag tror ni har skymtat mitt tårtfat i glas här i bloggen förut men jag vill visa det igen, jag är så himla kär i det!
En riktigt vacker skapelse. Har använt det som fruktfat förut men just nu får det bara stå på matbordet i vardagsrummet i all sin enkelhet!
Fatet är från min mamma och om jag inte minns fel tror jag mormor berättat att det från början kommer från en gammal släkting till morfar, tant Rut!

Pluggböckerna är framme idag igen, mindre än två veckor till tenta...
Jag kan inte förstå för allt i världen hur allt ska kunna gå in, ångest!!!

8 kommentarer:

Marica sa...

Ångest är bara förnamnet.. men du fixar tentan det vet jag! Nu äter jag frukost/lunch innan grabbarna ska hämtas, vi ses en pyttestund sen :) Kram!

Therese sa...

Men så fint fat, å förstår det är dig extra kärt då det varit din mors <3 KRAM

Ps tack för länkarna!!! Ds

Malin sa...

Klart du inspirerar mig vännen ;) du är ju så grymt duktig!!! Jag har precis tagit två snabba varv i skogen med mina nya skor och stavar som jag unnat mig, fick presentkort när jag fyllde år på valfri affär i vårt centrum och nu hade Intersport dessutom 25% på ett helt köp så jag passade på och kom grymt billigt undan :D

Kram på dig!

PS. Nu är ytterligare ett toppenhus till salu där jag brukar gå när jag inte går spåret. Sök på Upplands Väsby och Gamla vägen 20... inte helt fel, förutom priset då ;)

Norr om Köpenhamn sa...

Superfint fat! Förstår att det är en favorit. Vi fick nåt liknande i bröllopspresent, fast lite djupare. Är också lite kär i det ;o)

Lycka till med pluggandet :o)
Kram Ulrika

Sara sa...

Tack så mycket :) Nja, har inte riktigt fattat att man blivit mamma än faktiskt. Dessutom är det sjukt svårt! Haha... Men det sitter nog snart :) Det är ju en ny liten person som man ska lära känna!

Hoppas du mår bra sötnos! Heja på med plugget nu, snart är det över :)
KRAM

Charlotte sa...

Jättefint fat, det förstår jag att du är rädd om. Jag har ett liknande som jag köpt på en loppis fast ditt var finare vid kanten:)

Ha nu en skön kväll!
Kram

Petra sa...

Älskar sådana fat.

Emilia sa...

Malin:
GUD vilket hus!! Hur fint som helst juu... jag kan flytta in direkt ;)
Haha!

Åh vilken härlig shopping du har gjort, sånt älskar jag!!!

Kramkram