tisdag 14 februari 2012

Glasburkar

Först och främst, TACK för alla fina kommentarer i förra inlägget, det VÄRMER i hela mig!

I förra veckan var jag på Gengåvan här i stan. Glas av olika slag fick följa med mig. Jag gillar verkligen glasburkar i olika storlekar och former, man kan använda dom till så mycket. Bland annat den här glasburken som är en gammal konserveringsburk. Den gjorde sig utmärkt som ljuslykta tycker jag!
Snart snart är loppissäsongen igång, jag längtar verkligen!

Alla hjärtans dag idag!
Är det något ni firar?
Vi skulle ut och äta men av olika anledningar blir vi hemma istället. Huvudsaken för mig är att vara med den/de jag tycker allra mest om, hämtmat och mys i soffan är ju aldrig fel!

5 kommentarer:

Gaymasen sa...

Det funkar det också. :) Vi ska ut och äta om en liten stund. Sen ska jag jobba. Har fått jobb inom Hemtjänsten så ska jobba lite extra där. :))

Ha en trevlig Alla Hjärtans Dag. :) Kram

Villa Carl Larsson sa...

Jaha så nu krigar vi om fynden på Erikshjälpen haha :) Det finns en hel del där eller så ingenting. Det gäller att ha tur.

Ha en fin alla hjärtans dag. Kram Josefin

Isabella Batista sa...

Happy Valentine's Emilia! :)
Your blog is lovely!
Keep posting!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!!

Nu har vi laddat i soffan här hemma. Killen äter mat och jag snokar runt på it. Tackar Gud för min iphone så man inte missar nåt i bloggvärlden.

Nej, Top model tittar jag inte på. Är det bra?

Ja, nu ska jag ju inte överdriva men tanken är att jag ska försöka hålla mig ifrån socker så mkt som möjligt. Det gick bra förra veckan men så kom fredagen och helgen. Ja, då var det kört! Och idag åt jag en semla. Ja, faktiskt en igår också. Ja, du hör ju hur bra det går ;)

Gott med thai mat. Här hemma blev det en verklig gourmet måltid. Vi slog på stort eftersom det är Alla hjärtans dag och åt pyttipanna ned stekt ägg ;) Göttans!!

Hoppas din dag har varit bra. Kram kram

Therese sa...

Vilken fin glasburk, gillar dess lite annorlunda form :-D Å ja, snaaaart får man loppa igen!!! KRAM