söndag 19 februari 2012

Oväntat besök

Jenny och Erik hade med sig söta servetter till mig. Det riktigt stod Emilia på dom, TACK!
Mitt på dan idag plingade det på dörren. Vi väntade inget besök så gick i mina sämsta myskläder och oborstat hår. Utanför stod min vän Jenny och hennes Erik, på visit över helgen. Min fina Jenny som ska bli mamma om en månad. 
Gissa om jag blev glad!? Med dom spelade det ingen roll att jag inte var särskilt i ordninggjord, det är härligt med sådana vänner! 
Skickade ett sms sen när de gått och ursäktade mig i alla fall och skrev att jag hoppades att de inte märkte att jag fortfarande hade nattlinnet på mig under tröjan, hihi! Det hade dom inte ens sett...

Efter en luugn dag laddar jag för starten av Big Brother ikväll. Är väl bara att inse redan nu att jag kommer att bli lika fast som förra året...
Ska ni titta??

3 kommentarer:

Vikeskärs hem och ting sa...

Haha jag var fast i BB jag med, sitter och väntar med spänning inför kvällens start :) Jag fick många skratt förra året, var nästan så jag var på G att skaffa 24/7 men nej, någon måtta får det vara hihi. Dessvärre har jag inte tv11 så får kolla på play.
Hoppas det är lika roligt detta år.
Kramar

Therese - Femstjärnigt sa...

Oväntat besök är alltid lika trevligt!
Nix jag har inte tv 11, hade nog inte kollat ändå ;)
Kram

fina frun sa...

Trevligt med besök!
Japp, här tittade vi på BB. Förra året var vi fast! Men så var det ju så många trevliga filurer med också. Tidigare säsonger har vi inte tittat eftersom det har spårat ut för mycket.