torsdag 28 augusti 2008

Ensam kossa söker häst

Hallo!
Nu är första veckan på högskolan avklarad, är "ledig" imorgon, har bara liiiite jag behöver läsa. Men framförallt ska jag sova ;) sova tills jag vaknar alldeles av mig själv. Skönt!

Igår var vi på pubrunda i Skövde. Fem cider (eller öl) på fem av Skövdes uteställen bjöds för endast 100 kronor. Var riktigt trevligt faktiskt, men "student-studenterna" är lite knepigt folk, allsång och massa rop hela tiden, men dom är trevligt, och håller verkligen stämningen uppe. Tänkte gå hem efter det att pubrundan var slut, men träffade en väldigt trevlig tjej som hette Sofia och vi gick tillsammans på förfest tillsammans med våra faddrar i Kurorten. Sedan dansade vi loss på kåren :) Blev dock en ganska tidig kväll eftersom vi hade föreälsning kl 10:15 i förmiddags.

Idag har jag, en tjej som heter Annelie och en tjej som heter Martina gjort stan osäker. Eftersom Martina inte var med på pubrundan igår tog vi en egen liten runda i stan. Först var vi på Pims o drack lite cider, sedan gick vi till Riviera och åt mat. Vi avslutade kvällen på Voda :) Det är roligt att ha träffat trevliga tjejer att umgås med! Imorgon ska vi förmodligen till kåren.

Det har minst sagt varit en väldigt intensiv vecka, men rolig. Jag hoppas verkligen att jag kommer palla med livet som student :)

Rikard hälsar att Leksand kommer gå upp till hockeyns finrum, elitserien den här säsongen :P Jag personligen bryr mig inte. Dock har jag lovat att följa med o kolla när Leksand spelar mot Mariestad den sjätte december...

Nu gott folk ska jag snart sova! Natti natt


2 kommentarer:

JENNY CHATRINE BLADH sa...

Du kan ju hälsa Rikard att Erik säkert tittar på sånt frivilligt. :)

Vad roligt det låter med nya kompisar!

Anonym sa...

VAD KUL VI HADE OCH JAG VAR SNYGGAST!