torsdag 3 maj 2012

en bra start på dagen

Det blir en vecka med mycket konditionsträning det här... Kapade 30 sekunder till på 5 km i måndags, snart ligger jag under 30 minuter sträcket. Backintervaller blev det i tisdag, upp för den här vårgrönskade backen.

Jag börjar sent idag och har hunnit med en liten löprunda nu på morgonen. Jag är inte van vid att springa på morgonen men jag hällde i mig en halv Celcius och lite proteinshake och gav mig ut. Det kändes okej, men inte så mycket mer. Skulle behövts mer i magen tror jag... 


Så när jag kom in blev det här min frukost. Råg- och fibergröt, äggröra på ett ägg, kaffe och Mivi Total Sport. I morgonsolen på balkongen.

En bra start på dagen ändå!
KRAM

8 kommentarer:

Therese sa...

Vilken härlig start!!! Å jag tvekar inte en sekund på att du snart kapat 30 min strecket!!! Hejja! Ska nog ta en iformrunda senare i dag... blir pepp av att titta in hos dig ;-D KRAM

Sofi sa...

Duktig du är med träningen! Jag skulle också behöva köra backträning! Ska ge mig ut ikväll och köra ett pass:)

Visst är det spännande med dokumentaion, att få lära sig och utvecklas tillsammans i arbetslaget:)
Apropå arbete, dags att gå in och jobba igen!
Ha en bra dag!
Kram på dig

Kia sa...

Det går framåt! : )
Jag brukar springa ibland på morgonen på helgerna och det är så skönt när det är så tyst och stilla.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Snäckskalsdalen. sa...

Jösses vad du är spänstig! Duktigt. Och jag har precis ätit havregrynsgröt med havrekli och äpple till lunch! Gott. Fast här blev det inget ägg idag.
Agneta kram

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Många av fröerna ska sås april-juni, så det är inte för sent än! Ni ser ut ha en mysig balkong, tror säkert att lite mer grönt skulle trivas där!

Hurtig start på dagen! Jag har också provat att springa på morgonkvisten, men det är inget för mig. Jag behöver vakna till liv och äta ordentligt innan, annars mår jag illa. :( Frukosten hemma sen är desto godare! God din dunderfrukost ser ut, och på balkongen och allt! Lyx!

Kram Johanna

Ekenäsliv sa...

Så härlig start på dagen ändå!
Reportaget handlar om att det går trots att man har många odds mot sig och att syskon gör allt för varandra, kan man säga… Finns en glimt på min blogg idag.
Sköt om dig!
Kram Anna

Pyttianna sa...

Härligt! :)
Jaa, en balokong är ju bara för himla härligt! Gött att komma ut och sitta där och götta sig. Här blir det kvällsmatsmys då solen kikar in runt tre och stannar tills den går ner. :)

Ja, jag har en hel del förvärkar och det trycker verkligen på neråt nu så jag hoppas det är på G snart för såhär orkar jag inte ha det länge till.

Kram kram!

Vikeskärs hem och ting sa...

Att springa där kan ju inte annat än att peppa.
Snart snart kommer vi tuffandes med tåget. Måste tömma minnet på kameran med, den är nästan full och ladda extra batteriet hihi. Ladda plånboken också för den delen hihi.
Kraaam