onsdag 23 maj 2012

photo a day - letterbox

Photo a day - 4. Letterbox.

Ja det fick bli vår brevlåda helt enkelt. Ni vet en sån där tråkig som sitter på dörren. Inte kommer det så mycket roligt i den heller.

Jag kommer fortfarande ihåg känslan av att för första gången se mitt och sambons namn stå på samma dörr. Att bli sambo. Det var stort. Nu är det som den mest naturliga sak i världen. Fast fortfarande, när jag kommer hem och slår en blick på brevlådan, då kommer känslan tillbaka. Hur stort det känns att få vara sambo med den man älskar mest av allt i hela världen.

---

Här kan ni se mina andra bidrag: 1. You, 2. Breakfast, 3. Something you adore, 4. Letterbox, 5. Something you wore, 6. Makes you smile, 7. Favourite, 8. Your sky, 9. Daily routine, 10. Childhood. 11. Where you sleep, 12. Close up, 13. In your bag, 14. Something you´re reading, 15, Happiness, 16. Morning, 17. Water, 18. Something you bought, 19. Sweet, 20. Someone you love, 21. Reflection, 22. Your shoes, 23. Something old, 24. Guilty pleasure, 25. Something you made, 26. Colour, 27. Lunch, 28. Light, 29. Inside your fridge, 30. Nature, 31. You - Again.

KRAM på er!

5 kommentarer:

Johanna sa...

Ja visst ska det bli skönt med sommar! Jag har fått ett semestervikariat på ett labb här i Linköping så det ska bli kul att vara kvar här över sommaren också, det känns faktiskt som hemma nu även om man saknar familjen en del. Vad ska du hitta på för skoj?

Vikeskärs hem och ting sa...

Jaa, visst är det :)
Nja, jag har fortfarande konstant känning i magen :( Borde nog gå till doktorn.
Men annars mår jag bra :) Njuta av vädret och alla blommor, det bästa nu.
Kram

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Nu har jag landat i soffan efter en hel dag ute. Var iväg en snabbis till barnavårdscentralen på 8 månaders kontroll. Det gick bra. Han växer som han ska :)
Vår picknick i vår egna trädgård på förmiddagen gick bra. Mysigt!! Tänk att jag fick till en bild där Nenya I N T E "pussar" på lilla S.

Hur har du haft det?
Helt sjukt, men snart är det helg igen!! Förstår inte vart dagarna tar vägen.
Har ni några planer för denna helg?

Gick löpturen bra?

Kram kram

Pyttianna sa...

Visst är det mysigt det där när man SER (som på brevlådan) att man hör i hop! :)

Ja tusan... men idag har det varit bättre är bara lite öm i ena bröstet och jag hoppas det fortsätter så för det är ingen höjdare med mjölkstockning inte. :(

Kram kram!

Linn sa...

Fast på något sätt är den snygg ändå...