tisdag 1 maj 2012

Inte en helt tokig dag

Vilken härlig solig dag det har varit. Tänk, det är det här vi går och längtar efter varje vinter. När solstrålarna börjar värma, när vi kan börja plocka av oss kläderna, när solglasögonen åker på, ja när våren äntligen är här helt enkelt. En underbar tid på året om ni frågar mig.

Dagen har tillbringats på en uteservering i stan, på en filt i en park och med intervaller i en grönskande uppförsbacke. Till och med mina nya gröna byxor vågade sig på, haha!

Inte en helt tokig dag!
KRAMAR 
Emilia

3 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Heej!

Vad fin du är. Fräscht med färgade byxor.

Ja, vi var och titta på en brasa i bostadsområdet min bror med familj bor i. Kikade en stund sen gick vi hem och fikade. Åt Cheesecake och drack en kopp kaffe.

Jag har planterat två pioner som jag fått av min moster, klippt gräset och rensat mina pallkragar.

En kompis till mig fyller i morgon så det blir nog en sväng hem till henne. Något annat har vi inte på schemat innan vi kommer till dig på lördag.
Vad hittar du på de här dagarna som är kvar på veckan?

Just nu kikar vi på 112 På liv och död. När det slutar om en stund blir det sängen. Är mer än trött.

Godnatt vännen! Vi ses snart :)

Therese sa...

Det lät onekligen som en underbar dag!!! Å så fint du har på din balkong, längtar galet efter vå altan nu.... Hoppas du får en fortsatt fin vecka <3 KRAM

Ekenäsliv sa...

Underbart med paus i solen=)
Blev så berörd av inlägget om din mamma och sen det fina om dina syskon. Idag är faktiskt jag och min syster med i Allers… Förstår dina känslor.
Sköt om dig!
Kram Anna