söndag 27 maj 2012

photo a day - something you wore

Photo a day - Something you wore.
Min fina hängsleklänning. I vitt linnetyg. Min stora favorit om somrarna. Det är verkligen något särskilt med den klänningen. När den åker fram är det verkligen sommar. 
Jag bar den förra året, på Cypern. Tillsammans med mina bruna träklackar och inbakad fläta i håret. 

En klänning jag trivs i!

Här kan ni se mina andra bidrag: 1. You, 2. Breakfast, 3. Something you adore, 4. Letterbox, 5. Something you wore, 6. Makes you smile, 7. Favourite, 8. Your sky, 9. Daily routine, 10. Childhood. 11. Where you sleep, 12. Close up, 13. In your bag, 14. Something you´re reading, 15, Happiness, 16. Morning, 17. Water, 18. Something you bought, 19. Sweet, 20. Someone you love, 21. Reflection, 22. Your shoes, 23. Something old, 24. Guilty pleasure, 25. Something you made, 26. Colour, 27. Lunch, 28. Light, 29. Inside your fridge, 30. Nature, 31. You - Again.

---
Fick en mycket glädjande nyhet alldeles nyss. Jag har VUNNIT två nätter på A Guesthouse GotlandAnnas blogg!!! Det kastar om våra sommarplaner lite, men det gör absolut ingenting alls!

6 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Jättesöt klänning!!! Visst är det så, man ha sina favoriter som hänger med och sommarkläderna hinner man liksom inte tröttna på så som de andra man har;))
Ha en härlig dag!
Kram Anna

Anonym sa...

Kanonsnygg klänning och kanonsnygg tjej! Kram MM

Sofi sa...

Hej Emilia!
Vilken söt sommarklänning! Och va brun och fräsch du är på bilden!

Stort Grattis till vinsten! Vi ska också åka till Gotland i sommar, det ser jag fram emot!

Just nu går träningen lite trögt, har lite svårt för den här värmen som varit (även fast jag gillar den;) Kan dock vara bra för min kropp att få återhämta sig lite:)

Idag ger jag mig ut på vandring med min bästa vän!

Vad ska du hitta på idag?

Kram på dig

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

massa GRATTIS till vinsten!!
Många som suktade efter den c",)

Njut sommaren, Klem Anna

Anna sa...

Hej!

Vårt Guesthouse ligger på sydöstra delen av ön. & mil från Visby och 6km från Hemse som är ett ganska stort samhälle med ca 4000invånare. Det är 5km ner till Ronehamn där det finns en liten ganska sunkig badplats. Anmars är det ca 10km till Herta som är en riktig paradisstrand eller till fina Nisseviken. Jag rekommenderar att man har bil med sig så att man kan åka runt på den vackra ön och kika på alla små smultronställen. Södra Gotland, även kallat sudret är fullt av fina utflyktsmål med ateljeér, keramiker, raukar, msyiga restauranger, Hoburgsgubben och annat!

Från torsdag vecka 31 till torsdag vecka 33 är vi fullbokade!

Hälsningar
Anna

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Hade för mig att jag svarade på din kommentar i lördags när vi satt och kollade på Eurovision. Men jag hittar den ingenstans. Skumt!

Aja!!

Hur mår du? Haft en bra helg?

Du är så fin! Och den där klänningen är ju så fin.

Våran helg har varit bra. Vi var ju som sagt på dop. Det var trevligt. Lilla Lina var så söt. Och Svante var jätte duktig i kyrkan. Tyst och snäll :)
Vi hade köpt 2 små askar i silver som såg ut som nallar. Och på magen stod det "Min första lock" och " Min första tand". Men de fick dubletter så det fick kvitto så de kan byta våra till några andra. Sen hade jag hittat ett super gulligt kort med magnet pussel i. Med en nalle på.

Vilken härlig vinst! Vad skoj att få åka bort och det är gratis ;) hehe!

Hur ser din vecka ut?

Vad härligt att du funnit en fin vän i en av kollegerna. Det är kul att det klickar så med någon.

Loreen är väl för bra. Vilken röst!! Oj, oj! Kul att vi vann!

Ha en fin dag! Kramar!