onsdag 3 juli 2013

det är med bilder man ser resultaten

Det är när man tittar på bilder man ser resultat. Som man förstår att den tiden man lägger ner ger resultat. Det är resultaten som driver mig framåt. Resultaten och välmåendet. Både det psykiska och det fysiska. Känslan av att känna sig stark och vältränad. Pigg och glad. Så vältränad som jag aldrig nånsin förr varit.
Precis det är det som gör att träning är så fantastiskt roligt!
 Bilderna är från lördagens ben/triceps/core pass. Som gjorde att jag inte kunde gå ordentligt igen förens igår, det är en härlig känsla det ;)
Bilderna här är lite svårare att jämföra. Svårt att få de exakt likadana. Men visst ser man att någonting har hänt. Även om jag skulle "behöva" deffa bort lite för att få fram rutorna ännu mer. Kanske är det något jag ger mig på i höst, bara för att ha provat. Eller så gör jag det inte alls. Det spelar inte så stor roll faktiskt.

Nu ska jag snart byta om för lite backträning. Härligt ute-tränar-väder idag!

KRAM

7 kommentarer:

Tove sa...

Kram <3 !

FruNeroLindström sa...

Ja, känslan av att bara bli starkare och uthålligare är underbar.
Var ju i mitt livs form i november när plusset kom. Och ska bli så spännande att se vad jag ka komma tillbaka till nu sen.
Men ingen brådska, två barn tar mer tid men med tiden ska vi sakta men säkert komma igen =)

Ha en härlig Torsdag du grymma, inspirerande kämpe! Kram

Therese sa...

En frisk och stark kropp är värd att kämpas för, det man stoppar in får en omedelbar verkan på hälsa å mående, är själv åter inne i träningsrutinen, å njuter av det oavsett om det är en PW med grannen eller backintervaller i skogen :-D Massa kramar!

Ekenäsliv sa...

Ja du är verkligen grym tjejen!
Kram Anna

Kia sa...

Bilder och/eller måttband är bra verktyg att se förändring. Våg har jag aldrig varit något fan av. Säger inte så mycket mer än en siffra. Siffra på vaddå??

Ha en toppen helg!
Kram Kia

Anna sa...

You´va go girl! Jag tror du har en alternativ karriär som PT!

s p i n d e l t j e j e n (mammaliv, fotografering, resor och sånt där) sa...

Grymt tjejen!! Du är superduktig!! :)
Kramis