tisdag 13 augusti 2013

hemmafrukostarna

Att börja jobba innebär inte bara massa bra mat på just jobbet. Det innebär en del mornar med sovmorgon o hemmafrukost också. Och det gillar ju jag! Ser alltid till att ha lite extra tid på mig de här mornarna. Lugn och ro och smarrig frukost. För mig kan det inte bli bättre!


Idag blev det blåbär- och kardemumma fiberhavregrynsgröt med mjölk. Mmmm! Blåbär gör ju att gröten får en så himla härlig färg också.


Smarrigaste äggröran gjorde jag idag med. Mitt grundrecept hittar ni HÄR. Idag kryddade jag röran med örtsalt. En oväntad hit och absolut inte sista gången.

Jag laddar för löpning hem från jobbet idag. Lätt sådär. Ärligt talat känns förkylningen sådär så vi får väl se hur det blir med det. Kanske kanske. 

Ha en fin dag!

KRAM

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag satt precis här med kurrande mage då jag åt en lätt frukost tidigt idag innan jag lämnade barnen. Den där äggröran, alltså. Mmmm! :0)

Ha en bra dag!
Kram Linda

Karin sa...

Smarrigt! Själv har jag nyss njutit av en hotellfrulle av grym kvalitet, inte fel det heller:)
Kram

baraetthem sa...

Åh dina frukostar så goda ut!! Min blir på stående fot nu förtiden. Var mycket bättre på att äta sittande i lugn och ro förr. Och visst är det lite skönt att komma in i vardagen igen, få sitta i soffan på kvällarna och ta igen sig lite;)

Fogen ja. Som vi velade och funderade på vad vi skulle välja. Sambon som är snickare skrattade också åt mig när jag förslog det först, tyckte jag var tokig. Men till slut var han med på det och det blev antracitgrå fog. Vi är jättenöjda men kan tänka mig att jag kommer tröttna fortare på denna än om vi valt ljust. Den mörka är ju ändå lite mer trendig och inte lika klassisk som ljus. Men den dagen det bekymret då;) Stå på dig och lyssna inte på den tokiga som ska göra det om ni gillar det!
Hoppas du blev lite klokare iaf!

Kram vännen!
Fredrika

FruNeroLindström sa...

Nu har jag äntligen hunnit läsa ikapp lite.
Så avis om föreläsningen, vill också bo i Skövde ;)
Men så surt med förkylningen. Ta det lugnt, bättre än extra dag vila än att dra ut på det (men vet ju hur sjukt svårt det är).
Har tänkt börja tjuvstarta med lättare styrka här hemma nu. Kliar i hela mig att åter få börja forma kroppen mot vad den var innan igen.
Men först måste jag allt gå och göra frukost, de där bilderna fick magen att börja kurra ordentligt ;)
Ha en härlig torsdag och trevlig helg ifall jag inte hinner in och lämna spår efter mig. Kramar