måndag 6 april 2009

Joggat

Jag har varit ute o joggat, en hel kvart ;) Någonstans måste man ju börja... trodde inte ens jag skulle klara så länge, så jag är glad för det lilla!! Nu gäller det bara att kämpa vidare!

Idag är en pluggfri dag, det gillar vi!!! :) Laddar inför hemtentan kanske....
Kramis

8 kommentarer:

Sara sa...

Åh, vad duktigt! Jag tycker en kvart är jättebra, det är väl precis så man ska börja när man ska komma igång med något. Jag är dålig på att jogga, tröttnar så fort, men jag har tänkt att jag ska bli en joggare nån gång framöver ;)

Härligt med pluggfritt, det är du värd! Kram

Skolgatan sa...

Vad duktigt att du joggat,jag var också ute och gjorde det 1 gång för ca 4 veckor sen,har inte hunnit mer:-)

Min besöksräknare har jag hittat här http://susnet.se/tjanster/ där hittade jag en kod som man kopierar,sen går man in på lägg till gadget(eller vad det står) väljer java/html och klistrar in koden. Sen syns det om du uppdaterar sidan en gång. Hi,hi det här blev kompliserat men hoppas du fattar annars får du höra av dig. Jag vet att jag kämpade länge för att få till det!

Kram

Vicki sa...

Duktig du var då!! =)
Tack så mycket och ja, den är dessutom jättegosig att ha på sig =) Mm det är inte dumt med sol och vår... Kram kram

Skolgatan sa...

Ja nu har du fått räknare men dom visar inte att jag är inne,hmmm...

Skolgatan sa...

Jag kommer inte riktigt ihåg,du har inte fått mail från dom?

Maria - Villa Krutbruket sa...

Morgon,morgon!!

Solen skiner och jag har tagit morgonens första kopp te. Gött!!

Jisses vad duktig du varit o joggat, skönt efteråt... Själv tvinga sambon mig att göra situps och lite sånt igår. Är ju bra för min onda rygg. Men jag gillar ju mer att sitta i soffan och äta nybakta bullar *skratt* men det gick bra!!

Ja, nu hoppas jag verkligen att lgh blir såld så vi kan flytta in så fort huset är klart...Håll tummarna åt oss är du snäll ;)

Igår hade vi kvällsmöte här på jobbet, så jag var ej hemma förren 17,30 då var det raka vägen ut till huset och kolla in det halva uppsatta köket ;) Jisses vad bra det blir, om jag får säga det själv... :)

När åker ni ner till pappa din?

Ha en bra dag! Kram Maria

Jenny sa...

Bra! =) Då kan vi springa tillsammans någon dag i Skövde. Du är inte sugen på vårruset den 6 maj?

Emilias sa...

Jenny! :) Springa med dig vill jag jättegärna :) Men vårruset, hahahah nej du. Jag orkar en kvart nu, ingen chans att jag orkar vårruset då. Men nästa år ;)