tisdag 8 maj 2012

bulgursallad blir färgglad mat

Med inspiration från Johanna slängde jag ihop en bulgursallad. Stekt lax och bulgur kokt i grönsaksbuljong som bas och så lite körsbärstomater, strimlade sockerärtor och ruccola. Det doftar ljuvligt. En kall sås med vitlök, örtsalt och smulad fetaost. Nu väntar jag bara på att sambon ska komma hem...

Sen blir det lite gottigt till efterrätt. För vi är faktiskt värda det!

Hoppas ni har haft en fin dag!
Idag har jag känt att jag lever på jobbet. Full rulle med andra ord...
Det blir en lugn kväll! 

KRAM 
Emilia

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser verkligen gott ut, men jag gillar ju inte lax så jag hade nog bytt ut mot kyckling.
Ta det lugnt med påsen så ni inte får ont i magen, själv ska jag nu äta årets första rabarberpaj efter jobb, matlagning, musikskolekonsert & sedan föräldrarmöte inför klassresan så jag sitter i soffan och njuter nu.
Kramizar från Marie:)

Ekenäsliv sa...

Hoppas det smakade gott med godis ikväll;)) Själv har jag tryckt i mig en dubbelnogat för jag BEHÖVDE verkligen den idag;))
Tack för din fina kommentar om vårt hus, vi trivs så bra här=) Köket är nyrenoverat, lovar lägg aut mer bilder, dock är det inte riktigt klart än…
Må gott!
Kraaaam Anna

s p i n d e l t j e j e n sa...

Hoppas att ni fick en mysig kväll! :)
Kramis