måndag 1 juli 2013

en grymt bra start på veckan

Jag har haft en grymt bra start på veckan. Kort jobb med goa barn i härligt solsken, lunch och fika på solig balkong med en kär vän som ger mig massor av energi (och gör vääärldens godaste glass), och sen ett grymt bra pass på gymmet.

 Bröst/axlar/triceps stod på schemat. Vikterna bara flög upp idag, typ i alla fall :) 50 kg känns numera ganska säkert. Även 52,5 kg som är mitt personbästa klarades relativt lätt. För att prova på vikten la jag på 55 kg. Och vet ni!? Det gick!!! Det gick!! Jag har verkligen världens bästa sambo som kan puscha mig till det yttersta.

Åh, älskar såna här träningsdagar. Känslan är grym!!


Postade bilden på Instagram och gissa om jag några minuter senare knappt trodde mina ögon. Självaste Gustaf Ollas hade gillat min bild. Hur tufft är inte det?!

Vill ni följa mig på Instagram så heter jag @emiliasblogg där.

Väl hemma slängde jag ihop en somrig sallad med bladspenat, paprika, bacon, jordgubbar, vattenmelon, harico verts, olivolja, balsamico och salt och peppar. Till det lite grillat kött! 
Smarr!

Har ni lyssnat på Kristian Gidlund sommarprat i P1? Om inte, gör det! Det berörde rakt in i hjärtat!

Nu blir det sängen!

KRAM



4 kommentarer:

Unknown sa...

Mums!!!!
Hur gjorde du dom där sakerna på bloggen längst upp?(du vet dör det står bloggerska m.m)

Jenny sa...

:-)

Karin sa...

Låter ju verkligen strålande:) Här är också energin på topp just nu, skönt:)
Kram!

FruNeroLindström sa...

Härligt jobbat!
Haha, drömde om dig i natt, att du var gravid och att jag var tvungen att säga till dig att du måste sluta puscha på så hårt ;)
Den där salladen lät verkligen inte fel.

Ja du, jag tror bebis kommer den dagen jag slappnar av, men än vågar jag inte riktigt.
Fast idag ska vi till Jönköping. J´s syster bor där så hon ska ha Stella och så ska vi ut och äta och gå på bio och mysa lite. Passa på att få lite egentid med mitt i all renovering och fix.

Ha en härlig tisdag. Kramar