torsdag 22 augusti 2013

det där perfekta ägget

Ni vet när man får till det där perfekta kokta ägget. Jag lyckades imorse. Sådär lagom krämig gula... 

Bästa sättet att äta sina ägg tycker jag. Gärna kylskåpskalla! Hur vill du ha dina ägg?

Fredag imorgon redan, dagarna går fooort!

KRAM



4 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Ja, vi är ju lite oeniga där ;) mina ska ha helt fast gula, men däremot ska J ha dem som du.

Ha nu en helt fantastisk fredag. Några särskilda helg planer? Själv ska jag avundsjukt heja på mannen som ska springa ett lokalt motionslopp ikväll. Hade varit sjukt kul att "tävla" mot honom.
Kramar

Nazima sa...

Jag vill ha mitt ljummet och riktigt hårdkokt eller rätt så löskokt, inget däremellan:-)

Blir så inspirerad av din träning och nu har till och mied lilla jag börjat löpträna....
Ha en fantastisk helg!

Kramen

baraetthem sa...

Precis så där ska mitt ägg vara!! Men får gärna vara lite varmt:) Är så nyfiken på ert kök, vill se bilder!! Och klart det blev fint med ljusgrå också, ibland måste sambon också få bestämma lite ju;)Så härliga bilder du visat från Barcelona och som vanligt en massa pepp till träningen!!
Jag mår bra, har kommit in det här med jobbveckor igen så är fredagstrött. Men lika skönt att somna tidigt på fredagen så orkar man med så mycket mer imorgon!!

Stor kram fina du!!

Madeleine Berglund sa...

Precis sådär vill jag också ha ägget. Äter det varje dag till frukost, såååå gott;) hoppas det går bra med köket. Kram kram madde