söndag 15 september 2013

skruva ner lite och intervaller på bandet

Efter semestern planerade jag att skruva upp träningen till 6 pass i veckan. 4 st styrka på gymmet och 2 löpning. Jag skulle prova och se om jag fick ihop det med jobb och annat. 


Nu har jag provat några veckor. Och nej, det går faktiskt inte riktigt ihop sig. Eller självklart går det, så är det ju. Men för mig blir det en stress. En stress att känna att jag inte hinner med så mycket annat. Och så vill jag inte riktigt ha det. Vissa veckor fungerar det utmärkt, och då blir det sex pass. Men jag ska inte ha det som mål.

Nej, 5 pass i veckan igen kör vi på. 3 st styrka på gymmet och 2 st kondition.


Har ju sprungit ute en hel sommar, långpass och intervaller. Vilket är hur underbart som helst. Men igår bestämde jag mig för att köra lite intervaller på löpbandet istället. Och oj så roligt det var!! 
Körde tre omgångar tabataintervaller med 1 minuts vila mellan varje omgång. 
Körde första omgången på 11km/h, andra 12km/h och tredje 13km/h.

Målet innan oktober är slut är att springa 2 km på 10 minuter på löpbandet. Är ju så mycket lättare att hålla jämt tempo på ett löpband ;) 

Nu laddar vi för ny vecka!
KRAM

6 kommentarer:

Sofi sa...

Hej fining!

Du är så bra tycker jag!
Inspirerar med din träning och hälsosamma tänk:)
Jag läser gärna om inredning också, så eftersom du frågade så måste jag säga vad jag tycker:) Men du ska ju göra vad som känns bäst för dig, vill du ha en ren träningsblogg så kör på det:)

Ha det bäst vännen!

Kram på dig

FruNeroLindström sa...

Imponerad över hur du lyckas tycka det är kul ATG springa på löpbandet ;) hua så trist, är bland set värsta jag vet ;)

Ja, man måste hinna leva med och stress och träning blir ändå ingen bra kombination.

Måste du välja? Lägg fokus på det du vill i bloggen. Och smygs det in ett inredningsinlägg då och då så gör ju inte det något.
Här har helgen varit bra men gått alldeles för fort. Man blev bortskämd i somras när J och jag fick vara hemma 3 månader ihop.
Men lite gardinstänget har hunnit skruvas och lite gardiner blivit bytta. Hundrundor i härlig höstnatur och massa bus.

Hoppas du är redo för en ny vecka och nöjd med er helg. Kram Malin

Therese sa...

Åhh så träningssugen jag blir nu! Har varit däckad i över tre veckor utan ett enda pass, så nu kliar det verkligen i kroppen, ska nog testa löpbandet jag med så snart bihålor och rosslet i hals/bröst ger sig! Tack för den träningsglädje och inspiration du sprider! KRAM

Therese sa...

Åhh så träningssugen jag blir nu! Har varit däckad i över tre veckor utan ett enda pass, så nu kliar det verkligen i kroppen, ska nog testa löpbandet jag med så snart bihålor och rosslet i hals/bröst ger sig! Tack för den träningsglädje och inspiration du sprider! KRAM

Vikeskärs hem och ting sa...

Duktig du är med träningen. Själv längtar jag så jag dör att komma igång med träningen :)
Ha det fint, Kraam

Kia sa...

Det gäller att man känner att man hinner med och kan göra det bra istället för lite halvt stressigt.

Ha en toppen helg!
kram Kia