onsdag 2 september 2009

Onsdag mitt i veckan

Blev så sugen på att åka utomlands, bilden är tagen på min o Marias Thailand-resa 2007. Förhoppningsvis åker jag o älsk dit i februari 2010 :)

Mår mycket bättre idag, känns skönt! (igår var en riktig skitdag) Har varit en givande dag i skolan idag, eftermiddagens föreläsning om barns språkutveckling var jätteintressant. Att det var en väldigt bra föreläsare också gör ju inte saken bättre, det är då man verkligen känner att man valt rätt utbildning :) Hade en trevlig lunch med Marica o Ulrik också!

Rikard kom hem från jobbet idag o mådde inge bra alls, så nu får vi kurera oss ordentligt så vi slipper den där skiten sen!

Har varit uppe i nya lägenheten o sett på jobbet som målaren hitills har gjort, förhoppningsvis har vi tapet på väggarna innan helgen, HURRA! Mindre än tre veckor kvar till inflyttning nu!!!

4 kommentarer:

Marica sa...

Skönt att du har en bättre dag idag vännen! Nu får ni kurera er tillsammans! Vi får kika på lgh nästa vecka tycker jag!!! KramKram!

nathalie sa...

Som vi säger på Facebook.. Det gillar vi ;)

ellen sa...

Åhhh Thailand :) Dit ska jag ta med mej Erik en vacker dag!!!! Får se när det blir bara! Jaa visst känns det ännu mera som man valt rätt utbildning när det är intressanta föreläsningar :) KRAM!

ida sa...

vad roligt. blir lägenheten bra då? KRAM