onsdag 9 september 2009

Tävlar

Jag är med och tävlar om denna fina skylt på Hannas fina blogg, håller tummarna! Nu ska jag bege mig till skolan... tre föreläsningar på en dag, hoppas innerligt att de är intressanta!

I eftermiddag ska vi hämta vår nya spis, jaaaaa!

7 kommentarer:

Emilia sa...

hehe jag såg det=)
Det blir den nya Beck!! =)

Krama

nathalie sa...

Jag köpte en på Tradera =) finns massa fina där. Hur mkt som hellst sen kan man skriva in sin egna text också om man vill :)

Marica sa...

åååå den var verkligen fin, jag håller tummarna för att du vinner! vore ju jättekul nu till nya lägenheten!! kram

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!

Javisst jag ska sätta mig i skolbänken på Komvux och läsa upp Matte A och B, för att kunna komma in på en administraions utbildning. Det är mitt jobb som kräver det, har ej kompetens för det jag gör. Jag är ju utbildad till frisör :D
Man tackar,man tackar att man får plugga på arbetstid. Fast jag har ingen större lust om jag ska vara ärlig.. Känns som om jag suttit färdigt i skolbänken, var rätt skoltrött efter gymnasiet därav inga betyg i matten.. Men men, det blir nog bra..

Det är bra med mig, full rulle :D Hela helgen uppbokad med div. grejer :D skoj!
Hur är det med dig då? När flyttar ni in?

KRAMIS!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Varför har ni inte flyttat in ännu? Är det saker kvar att göra eller?

Jag skötte som sagt inte skolan så bra, så jag saknar vissa kurser sen tröttna jag lite på frisörjobbet.. + att arbetstider och sånt inte är de bästa..Men ibland ångrar jag att jag inte skötte skolan så jag kan jobba som det..Men, men...

Ska du hitta på ikväll då?

KRAAAAM!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Svärmor kommer och fikar lite, sen tänkte jag bara packa upp lite fin glas och diska.. Nu har vi ett nytt vitrinskåp på plats, skönt att bli av med lite kartonger..
Sen blir det nog en promenad med dogsen..

Hur bor ni nu? En annan lgh eller? Mindre?

ha en trevlig kväll, kram kram!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Vi trivs som fiskar i vattnet :D:D Det är underbart att bo på landet och i ett hus där allt är nytt.. Inget att klaga på faktiskt..

Ja, jag har visa det för några inlägg sen. En bild ifrån affären, men har ej visat det sen det kom på plats i vårt hem. Har tänkt att fylla det med alla roliga saker först, sen ta kort :D

Hörs imorgon kanske! Kram kram