onsdag 28 september 2011

Här sover jag gärna

Bild från Alvhem Mäkleri
Lite sovrumsinspiration så här på onsdagsmorgonen. Antingen är det för att jag har varit så sjukt trött det senaste, sover massor eller så är det för att vi i helgen ska på allvar ska börja göra om i vårt sovrum. En sänggavel ska snickras ihop. Vi är inte så värst händiga varken jag eller sambon men det ska nog gå ändå, hoppas jag.

Blev i alla fall väldigt kär i sovrummet på bilden, vitt vitt och lite blått. Lite som vi tänkt i vårt helt enkelt :) 

Uppsatsskrivning idag igen... Idag i mysiga Hjo!

6 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

Hjo är verkligen mysigt. När J är ute på resjobb ibland kommer han hem och säger "om vi någongång ska flytta så ska vi flytta till Hjo";) Tydligen hittade han fina hus med koppartak där, hihi;) Vet dock inte om jag överger västkusten så lätt;)

Lycka till med uppsatsen! Jag ligger hemme och kurerar mig. Jobbade i måndags och var fortfarande sjuk efter helgens långa vila. Var hemma igår och idag, nu ska jag banne mig bli frisk!! Vill ju jobba!! Så ska passa på att mysa inne och kurera mig hela dagen. Här regnar det och hösten har minst sagt kommit.

Sovrummet var hur fint som helst. Vi ska göra iordning vårt också, när motivation, pengar, ork och lust finns:) Kanske i vinter...Vill ha mycket vitt så detta var i min smak;)!!

Kram på dig!!

dagdrömmar i vitt sa...

Hejsvejs ;)
Oj vad du tränar , hihi
Duktiga du, så härligt när man når sina mål!!<3
Ja du det var ett härligt sovrum.
Ha det gott och plugga på under lampan ;)
Kramkram <3 nettan

TIDSOPTIMISTEN sa...

Toppen med lite sovrumsinspiration det behöver jag också eftersom vi ska göra om lite i vårt sovrum...så småningom ;) Kul att du hittade till min blogg nu ska jag kika vidare i din som ser väldigt fin ut. Grattis till dina framgångar i träningen - väl värt ett nytt träningslinne. jag kämpar på här också med träning och rätt mat för att få lit rätsida på vågen ;)
Sorgligt också att din mamma gick bort i så unga år, ibland är verkligen inte livet rättvist :(

Kram på dig / F

Petra sa...

Ojojojoj, det där rummet var ju underbart!

Vikeskärs hem och vardag sa...

Ahh vilket rum... Tänk om man kunde ha det så :) Visserligen kan man får det så men nja, då ska man göra om allt och det blir oftast inte samma som på bild.
Kramar

Vikeskärs hem och vardag sa...

Jaa, det ska bli väldigt kul. Vi ska shoppa på Granit, HM home, House doctor och massor av mer.
Ska definitivt hälsa från dig :)