onsdag 13 maj 2009

Bra onsdag

Hemma efter ännu en dag av uppsatsskrivande, o vet ni!? Jag o Marica är nästintill klara :D Bara lite finslip kvar!! UNDERBART!! Vi är så braa så braaa..

Idag känner jag mig äntligen så pass bra så att jag kan träna lite.. det var en vecka sen sist så det riktigt spritter i kroppen på mig! Synd bara att inte rösten är vad den ska än...

Imorgon ska jag åka till mina älskade syskon, oj vad jag längtar!!! 
Nu är det på med löpskorna, yey!!

Kram

2 kommentarer:

marica sa...

Jaa vi är ju toppenbra :-) Jga har läst igenom uppsatsen nu och den är kanon såklart ;-) nä men jag har hittat lite smått som vi kan ändra och lägga till men bara småsaker!

Astrid har inte läst hemtentorna än, hon svara mej förut att nu hade hon lagt min överst.. hmmm vet inte om det är bra eller dåligt ;-)

Ses imorgon vännen, Kram!

Emilia sa...

Heeej!!!
Vad skönt, förkylningar är alltid väldigt jobbiga. Om inte annat, väldigt irriterande!

Ja vi hittade mycket fina tapeter. Pappa är ju inte van vid morderniteter och vågar inte så mkt med allt nytt som kommer. Men när jag är med så vågar han mer efter som "jag vet" lite mer =) Så man kan säga att jag valde tapeterna =) Men han blev nöjd, det såg man!

wow, håller tummarna på att ni har hittat "den"!!! Du måste lova att hålla mig uppdaterad =)

Nja inte mkt, Jonas och hans bror ska tapetsera om tapeterna kommer imorgon. Då kommer dom tillbringa helgen där och dricka massa öl. Då är ja som vanligt hos malin!
Ha det underbart nere hos dina syskon! Hälsa pappa från mig =)(om han kommer ihåg mig)
Kramar kramar