måndag 4 maj 2009

Braig måndag

Det har varit en tokbra dag, trots att det är måndag och jag har hållit igång i tio timmar :) Mysig dag med ungarna på praktiken (OJ vad jag kommer sakna dem när jag slutar), åkte till skolan för utvärdering med Islands-resänererna och fick reda på att jag är minst godkänd i Hållbar Utveckling :) yey! Passade även på att hämta ut mitt portfolio, VG, tjohooo!

Avslutade denna intensiva dag med en löptur, så skönt att rensa tankarna för sig själv lite :) Och vet ni!? Idag klarade jag av att springa HELA min runda utan att behöva gå en endaste gång, snacka om att jag är stolt, hihi! :D

Min vecka har börjat bra :) Hur ser det ut hos er? :)
Kram

4 kommentarer:

Sara sa...

Vad duktig du är, precis som vanligt =)

Min vecka har också börjat bra, har haft en fin dag på jobbet, bokat klipptid i morgon och ska snart avsluta dagen med popcorn, cola och CSI. Det hade känts bättre med en löptur men nu måste jag ju vila tån så den blir bra. Så jag tar det som en ursäkt :p

Grattis till betygen! KRAM!

marica sa...

Du är jätteduktig vännen!! Härligt att börja veckan så här bra :-)
Jag ska leta efter nåt recept,, tänkte bjuda barnen på nåt men vet inte vad.. ska du bjuda på nåt? Ja på vfu:n menar jag ju såklart :-)
Kramiz!!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej tjejen!

Sovit gott? Själv är man som ett kryss så här dags på morgonen. Vänjer man sig någon gång att gå upp denna tid på morgonen. Nej jag tror inte det :)

Allt bra me oss, jobbar i huset och grejar.. Jag målar golvlister och fönsterfoder och Micke ska börja lägga klinker i tvättstugan..

Hur mår ni? Hoppas bra...
KRAMAR!

Emilia sa...

Ja dom är underbara. Jag letar efter dom själv som en galning. Så en bild av dom på ett reklaminslag, men jag missade vart dom såldes :S

Vad skönt att du har en sån pojke =) Det gör så mkt om man är två. Men här hemma får man kämpa på själv... förutom Nicki då!

Hehe, jag håller med. Sen känner jag lite att jag är för ung än så länge. Jag kan gott vänta iaf ett par år! =)

Såg att din vecka började bra! Du är duktig som få =) Hoppas det håller i sig!!!!
Kramizzar