lördag 12 oktober 2013

december 2012 vs oktober 2013

Förra helgen tog jag lite formbilder. Jag har försökt att göra det med jämna mellanrum så att jag sedan ska kunna jämföra. För det är ju det som är så himla roligt. Jämföra och se att den tid man lägger ner på träningen ger resultat.

Det skiljer 10 månader på bilderna. I december förr året bestämde jag mig för att börja träna mer medvetet och fokuserat. Jag skulle prova och se hur det kändes. Och sen jag har bara fortsatt. Det är ju så förbaskat roligt!

Jag önskar nästan jag hade tagit hjälp och mätt muskelmassa i början. Men det gjorde jag inte. Men faktum är att jag väger ungefär samma på båda bilderna. Och i och med att det faktiskt syns att jag "smalnat av" samtidigt som jag har mer muskler är ett kvitto på att jag faktiskt lyckats med det jag har velat. Tappat i fett samtidigt som jag har byggt muskler.

Jag har funderat många gånger på om jag hade kunnat och velat påskynda utvecklingen genom att strama åt maten ännu mer. Påskyndat det hela hade jag gjort. Men varje gång jag funderar kommer jag fram till samma sak. Jag är glad att jag åstadkommit detta på det sättet jag gjort:
Ätit bra och medvetet men inte förbjudit någonting!

Man måste ju leva också. Och jag har inte målet att bygga en superkropp på rekordfart. Jag vill må bra och bli starkare, allt för att orka med allt vad livet erbjuder.

Och jag måste erkänna, jag blir faktiskt lite stolt av att titta på de här bilderna. Ibland har jag svårt att förstå att träning har blivit en så stor del av mitt liv. Det trodde jag aldrig för några år sedan...

Det var lite lördagstankar det!
Hoppas ni har en fin helg!
KRAM



1 kommentar:

Malin sa...

Så klokt och sunt! :-)