söndag 27 oktober 2013

fit for fight igen och Vansbro tjejsim

Äntligen! Idag vaknade jag och kände mig precis som vanligt. Vilken känsla det är! Dessutom har vi ju fått en timme extra idag. En bra söndag med andra ord!

Blev ett skönt benpass idag. Kroppen svarade väldigt bra får jag säga. Man tänker att en veckas träningsvila är jääättelänge men så är det ju faktisk inte. Ingen tappar muskler på bara en vecka. Tvärtom. Ibland är det bara bra att låta musklerna vila lite extra, även om det är ofrivilligt.


Jag och sambon nöter raka mark just nu. Teknik teknik teknik. Jag får till det ganska bra känner jag. Dock inte så mycket svank på bilden som jag önskar men ryggen är ändå rak. Roligt och utmanande att prova nya övningar. Snart kan jag nog lägga på lite vikt med. Men först och främst ska tekniken sitta!


Lite planka med. Har återupptagit min plankutmaning #plankabyemilia eftersom även den blev lidande i veckan. Men nu kör vi, 2 minuter planka om dagen. 
Hur går det för er??


Ännu ett steg mot min Tjejklassiker har även hänt idag. Nu är jag anmäld till Vansbro Tjejsim. Det läskigaste delen av alla lopp. Kan inte riktigt förstå att 1 km simning kan kännas så skrämmande. Tur det är långt dit ;)

Hoppas ni har haft en fin helg!
KRAM

2 kommentarer:

Kia sa...

Förvänta dig inte att kunna simma något speciellt i början. Det är så trångt och man blir sparkad och man sparkar på andra. Sen blir det bättre och fördelen är att loppet är över på en halvtimme. :)
Kram Kia

FruNeroLindström sa...

Så härligt att du är pigg igen. Haha, men känner igen rastlösheten och frustrationen.
Spännande med ännu en anmälan. Det är det loppet jag fruktar mest i tjejklassikern, jag är ingen vattenmänniska alls.

Hoppas ni kommer lindrigt undan i stormen. Här viner det i hela huset känns det som. Kram