onsdag 12 juni 2013

bästa löppasset ever typ

Har laddat hela dagen för eftermiddagens löppass. Kände liksom i hela mig att det var en bra dag för löpning idag! 

Och jag gjorde nog mitt bästa pass ever. Inte bara tidsmässigt utan även känslan i kroppen. Kände att jag kunde hålla uppe tempot och att både andning och ben var med mig under hela rundan.


 21 sekunder bättre än mitt senaste rekord. Härligt! Som jag kämpade med att komma under de där 30 minuterna på 5 km. Och nu bara flyter det på. Någonting är det som har lossnat! Känslan av att all tid man lägger ner på träning ger resultat är hur skön som helst!

Glömde vattenflaska så fick ta en slurk under kranen ;)


Vi har fått en ny favorit här hemma i matväg: torsk. Lättlagat, lättvarierat och himla gott. Och väldigt nyttigt dessutom.
Dagens torsk gjorde jag såhär:
Blandade ihop några matskedar ajvar med några matskedar lätt cream fraische som jag fördelade över fisken. In i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Under tiden kokade jag färskpotatis, harico verts och stekte på lite svamp och paprika.
Klart!

Ha en fin kväll nu! Jag har slängt mig i soffan.

KRAM

4 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Gött, den känlsan är guld värd!

Färskpotatis alltså??!! Jag letade efter det när jag var och handlade... Det är Maxi som gäller alltså? :)

Promenad nästa vecka låter toppen, jag tror jag kan alla dagar, men ska dubbelkolla med Andreas när han kommer hem när han har träning och match och så. Hur ser det ut för dig?

Kram Johanna

Sara sa...

Grymt Emilia! Åh vad jag längtar efter den där känslan! Heja heja!

Vad kul! Vi stannar nog hela veckan efter midsommar och kanske lite till :) Hur är det på ert gym, kan man lösa nån engångsbiljett eller måste man vara medlem? Annars får vi köra något ute :)
Kraaam!

FruNeroLindström sa...

TjohoooTjohej, härligt jobbat.
Ja, tork är en favorit här med. Går göra i så galet många varianter och dessutom är det ofta på extrapris i någon av våra butiker.
Kul med ett nytt recept, det får vi pröva här framöver.

Ha nu en riktigt härlig torsdag fina du, kramar

Sofi sa...

Hej vännen!

Bra jobbat!
Så skönt när den känslan infinner sig:)
Kommer ihåg när jag sprang som mest ( nu på senare år, när man var mycket yngre så var man ju som en robot och kunde springar hur mycket som helst;) och allting bara flöt på, så härligt!:)

Det där såg väldigt gott ut!:)

Kram på dig fina du!