fredag 7 juni 2013

cykling och frukost x 2

Somnade tidigt igår, vaknade tidig idag. Upp och äta frukost nr 1. En banan och en proteinshake. Det blir alltid lite lyxigare att hälla upp shaken i en mugg istället för att dricka direkt ur shaken :)


Hade lite ärenden jag behövde göra på förmiddagen och eftersom sambon tagit bilen till jobbet fick det bli cykeln. Vad passade inte bättre då än en riktig rejäl cykeltur. Jag menar, jag måste ju börja träna inför Tjejvättern nästa år ;) 


11 km cykling blev det. (Bara 80 km till på Tjejvättern, haha). Genom stan och ut på landet. Sedan in i stan igen. Stopp för mitt lilla ärende och sen hem. Himla bra start på dagen! 

Hem för frukost nr 2. Äggröra, knäcke med jordnötssmör och jordgubbar, kaffe, c-vitamin och aminosyror. Nu är jag redo för att ta tag i dagen som består av lunch med vänner, ett pass på gymmet och middag hos vänner ikväll :) Underbara lediga klämfredag!

Jag har verkligen dille äggröra just nu. Så här gör jag min.
Smält lite margarin i en stekpanna. Knäck i äggen innan smöret börjat fräsa. Häll o en skvätt grädde och rör runt på högsta värmen. Passa hela tiden. När röran är nästan perfekt stänger jag av plattan och låter den stå kvar på eftervärmen en liten stund. Ta den från plattan när den är sådär lagom krämig. Att bränna den är det värsta jag vet! 

Ha en fin dag nu kära vänner!

KRAM

1 kommentar:

Karin sa...

Då klarar du ju 1/8 iaf:) Frukost två såg mycket smaskig ut. Hoppas du får en fin fredag:) Kram