torsdag 6 juni 2013

när köket snart ska ut

HEJ!
Har ni en fin nationaldag? Vilket härligt väder den bjuder på!
Vi har tillbringat dagen på IKEA. 
Köksplanering för hela slanten...

...efter semestern åker nämligen vårt kök ut. In med nytt! Ni må tro vad jag längtar. Det blir högblanka vita luckor, integrerade vitvaror och mörk bänkskiva. Är planerna hittills i alla fall. Att bygga ett nytt kök är en ren djungel.
Har ni några renoveringstips? Jag vill veta allt!

Nu ska jag svida om och åka på grillkväll med fina vänner!

KRAM

6 kommentarer:

Linda sa...

När vi bestämde oss för att flytta vårt kök från ett rum till ett annat så ritade jag köksritningen helt själv i ikeas verktyg. Snacka om att jag var nervös när det väl skulle på plats. Så svårt var det att se hur det skulle bli på riktigt på ett helt nytt ställe.

Var noga med kakelvalet. Det är det enda jag ångrar. ;)

Kram Linda

FruNeroLindström sa...

Men så kul. Men vet vad du menar, så jäkla svårt och mycket att tänka på. Vi småspanar ju lite på hur vi ska göra med vårt i framtiden. Men det behöver verkligen byggas om helt så hopplöst.

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll. Kram Malin

Sofi sa...

Hej fining!

Men så kul!
Det är många val men till en lägenhet tror jag det är lättare, ett hus ska man ju bo i mycket längre och blir mer definitivt, oj vilken ångest jag kommer ha mör den dagen kommer ( om jag fick bestämma så skulle den dagen komna mycket snart, men tydligen är det viktigare saker som ska prioriteras framför ett nytt kök;);)
Men så kul också! Tycker det låter som att du redan bestämt dig?:) Kommer bli superkul att följa renoveringen! Hoppas på en inbjudan sen när det är klart med?;)

Vilken rolig utmaning du fick! Det fixar du lätt!:)

Ser fram emot att se vilken färg du väljer på den där efterlängtade saken;)

Så skönt att vara ledig nu, imorgon ska jag göra nytt pass, träffa min bästa vän och hennes dotter och gå på studentfirande, håll i hatten:)

Vad hittar du på?

Stor kram

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Men vilken fint bord! Håller på att leta nytt till oss och det är något sånt där jag kan tänka mig!

Och lycka till med renoveringen, ska bli spännande att se hur det blir! Har inte så många tips förutom att hämta inspiration från bilder, tidningar, bloggar, hemma hos andra..

Vilken utmaning du har fått och kul att göra den tillsammans med någon!

Du, ska vi försöak ses någon dag nästa vecka?

Kram Johanna

Johanna Villa Haga sa...

Åh de kommer bli så fint! Gud så roligt och få göra precis som man vill men de är som sagt en djungel av alla val. Åh de ska bli så roligt o få höra mer o följa Er renovering!
Stora kramen

Ekenäsliv sa...

Va spännande med nytt kök!!!!
IKEA är ju bara så bra och så bra service tycker vi:))
Allt har funkat klockrent för oss där.
Tips! När ni börjar bli klara, ta in hjälp med en byggstädning, det är väl värt det för det är slititgt att tenovera och sen grovstäda efter man renoverat kan ta knäck på en. Sen kan man bara göra allt det roliga piffet och ha ork till det:))
Det är mitt tips!! Det andra är väl att inte lyssna för mycket på alla åsikter, då kan man bli lite vimmelkantig faktiskt;-) Skriv ner det ni vill ha och den stilen ni är ute efter och spara bilder som du klippt ut eller i en mapp på datorn.

Ha de fint!
Kram Anna