torsdag 13 juni 2013

godaste gubben och dagens träning

 Det går inte att låta bli att frossa i jordgubbar just nu. Som så hör sommaren till. Eller hur? Jag äter dom helst med gräddmjölk till. Hur äter du helst dina jordgubbar?
Det fick bli dubbelt kvällsgott ikväll. En kesellatallrik med jordgubbar och granola och en lite tallrik med jordgubbar med gräddmjölk. Smarrigt värre! 

Kan jag behöva efter dagens bröst/axlar/triceps pass. Förra veckan satte jag personbästa på 52,5 kg i bänkpress. Idag fick jag inte upp 50 kg... Men men, alla dagar kan inte vara dom bästa. Passet i övrigt blev i alla fall bra!Träffade ju en bloggvän i tisdags, Johanna. Blev en jättetrevlig fika med mycket skratt och prat. Vi glömde helt av att fota, himla oprofessionellt ju ;) Hoppas vi ses snart igen!

Nu blir det sängen!

KRAM 


3 kommentarer:

Kia sa...

Jag åt fruktsallad med jordgubbar och grädde i helgen och det var himla gott! :)

Skönt att stegen löper bra i spåret. Det är det man vill ha, bra flyt.

Ha en toppen helg!
Kram Kia

Karin sa...

Härligt med pers! Och när jag kommer hem i sommar ska jag frossa i jordgubbar, här ligger ju jordgubbssäsongen (konstigt nog) mitt i vintern så slut för i år haha
Kram

FruNeroLindström sa...

Vi åt jordgubbar igår med. Hade en liten tjej som var helt röd av all saft efteråt men hon älskar dem också.
Jag äter mina helst med bara grädde.
Ja du, denna helg har vi faktiskt lite planer för ovanlighetens skull ;) ikväll ska vi iväg och äta på ett mysigt värdshus med mina föräldrar och min syster och hennes familj och imorgon ska vi ha lite sommarträff med föräldrargruppen och grilla. Så blir massa bus för 5-6 1,5åringar och massa tjatter för föräldrar tror jag. Hoppas bara vädret är på vår sida så vi kan vara ute.
Ni då? Ha nu en riktigt mysig dag. Kram Malin