söndag 9 juni 2013

om att börja dagen på bästa sätt

Åh, jag har verkligen börjat dagen på bästa sätt.
Löptur och frukost uppe på berget med en fin vän!


Vädret visade sig från sin bästa sida. Perfekt morgon för intervaller. 2,5 km. 30 sekunder springa, 30 sekunder stillastående vila. Passande nog finns det en brant backe på mitten av sträckan. 10 ruscher upp. Perfekt när man är två. Då kan den ena jobba medan den andra vilar, på så sätt får man bra flyt i intervallerna.


Orkade man fick man passa på att njuta av den fina utsikten när man gick nerför backen ;)


Vi avslutade med lite styrkeövningar. Perfekt att ha med sig en egen fotograf!


Hade bara laddat upp med celcius, aminosyror och en halv banan innan passet. Så när vi var klara satt detta som ett smäck. Youghurt/kvargröra med granola och blåbär, två ägg, banan och lite mer aminosyror. I gröngräset, med goa Emmelie.

Nej, min dag kunde inte börjat bättre. Det bästa är att jag fortfarande har hela dagen kvar, och träningen är gjord :)

Vad gör ni idag?
KRAM

7 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Det var en ordentlig genomkörare det! Jag som fortfarande sitter i morgonrocken. :) Men jag funderar faktiskt på att ta med Marley upp på berget och springa/gå en sväng. Är svårt att få flyt i löpningen med en hund som tycker att det luktar så gott till höger och vänster. Så det brukar bli korta intervaller. :)

För mig passar det bäst tisdag eller onsdag, sen åker jag en sväng till Göteborg och hälsar på syster. Hur der det ut för dig? Vad vill du hitta på? Fika, promenad?

Kram Johanna

Karin sa...

Ser så grönt och friskt ut. Sverige är verkligen ett perfekt träningsland, inte undra på att vi är sådana träningsnördar (så är det ju inte direkt här borta:)) kram!

Sofi sa...

Heja heja!
Vilken härlig start på dagen!
Själv vaknade jag förkyld så jag har tagit det lugnt, det regnar ute så jag har varit inne med gott samvete:)
Nu ska vi lägga ut lite möbler på blocket som vi skulle gjort för längesen:)

Ha en mysig Söndagskväll vännen!

Stor kram på dig

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Oj oj oj, ingen dålig start på dagen!
Själv har jag beordrat mig en vilodag idag..;-)

KRAM

Vikeskärs hem och ting sa...

Så härligt och bra gjort av dig. Det enda jag saknar är faktiskt löpturen varje dag som jag tog. Jag älskar att springa på sommaren i gassande sol. Men efter jul så kommer jag köra igång igen :)
Hejja dig, Kram

Sara och Charlie sa...

Åh vad härligt det låter! Du ser så jäkla stark ut. Grymt!

Men du, jag åker till Skövde vid midsommar och stannar minst en vecka, kanske vi kan ses å ta en lång pw eller köra ett träningspass tillsammans el så? Är ju långtifrån på din nivå, men man kan ju anpassa efter sig själv kanske :)
Kraam!

Villa Carl Larsson sa...

Åh så fint det är på Billingen. Måste dit snart ju. En EVIGHET sen jag var där senast. Det är bara så underbart där uppe.