tisdag 4 juni 2013

utmaningen

Hå vad benen kändes tunga under dagens löpning. Var som att de bromsade sig själva hela tiden. Men trots att 7,5 km rundan kändes precis kass sprang jag in en minut snabbare än sist. Så krafterna fanns väl där ändå. Även om det inte kändes så.


Ni blev nyfikna på min utmaning :) Jag har blivit utmanad att göra en Tjejklassiker av min kära gudmor. Tillsammans. Hon betalar anmälningsavgifterna och vi peppar och deltar i loppen tillsammans. Simningen känns som den största utmaningen. Och inga längdskidor eller cykel har jag. Hm, vi får väl se hur detta går. Grymt taggad blev jag i alla fall och tanken är att vi startat med skidåkningen i februari. Sen ska alla lopp genomföras inom 12 månader för att det ska räknas.

En toppenpresent verkligen! Annorlunda och väldigt väldigt rolig!


Provade ett nytt recept på proteinpannkisar ikväll. Mums. 
3 äggvitor, 1 skopa proteinpulver med vaniljsmak, 1 msk vetegroddar, 1 tsk bakpulver och 1 dl mjölk. Stek i smör. 
Dubblade receptet så det räckte till oss båda här hemma.
Med mycket hallonfluff till blev det mumsigt!

Hoppas ni har haft en fin tisdag!
KRAM

4 kommentarer:

Kia sa...

Visst är det konstigt! Jag har så ibland att benen är tröga som sjutton och man tänker att man aldrig kommer fram så är tiden bättre. Lite skumt.

Kul med tjejklassikern. Jag började med simningen och när det var dags för skidorna var jag sjuk, typiskt men vad gör man. Cyklingen var jobbigast, tycker jag. Så jag har gjort alla loppen men de blev inte i följd men det gör inget för mig. :)
Lycka till det kommer nog gå skit bra!

Kram Kia

Karin sa...

Vilket bra recept! Har bara så svårt att få tag på något pulver som är så pass gott att det är ätbart här borta haha

Karin sa...

Vilket bra recept! Har bara så svårt att få tag på något pulver som är så pass gott att det är ätbart här borta haha

FruNeroLindström sa...

Men vilken helt underbart kul present.
Jag har varit grymt sugen på att köra en tjejklassiker många gånger men stoppats av graviditeter ;)
Har en tanke om 2014 men allt handlar lite om hur livet som två barns mor blir. Tid och möjligheter för träning och så. Annars skjuter jag på det lite till.
Men inte helt omöjligt att vi kanske kanske följs åt ;)

Vi ville ta reda på det denna gången, vad det var för kön. Gjorde inte det med Stella, då ville vi ha spänningen och överraskningen. Men den lilla busen i magen har knipt ihop benen på båda ultraljuden vi tänkt titta. Så det får bli en överraskning även denna gång. Men både jag och J gissar på att det blir en flicka till.

Ha en riktigt skön Onsdag, långledig sen?
Kram