lördag 19 december 2009

My favorite

Nej, det blev inget Liseberg idag :( Tåget vi skulle åka med var tokförsenat så vi tappade lusten lite och kände att det bara skulle bli stressigt.
Så vi gjorde Skövde osäkert istället.
Hittade perfekta jul/nyårs klänningen på LaRami. Känns skönt att ha det avklarat med! Även de sista klapparna blev inhandlade.

LaRami är en utav de affärer jag gillar bäst här i stan, dom har jättemycket fint i alla prisklasser och personalen är hur trevliga och hjälpsamma som helst, men inte på ett överdrivet sätt. Sånt gillar jag!
Stor eloge till dom!

Vilken är er favoritaffär?

6 kommentarer:

marica sa...

Bra fråga! Jag vet faktiskt inte vilken affär jag gillar bäst... har ingen favorit där jag känner att personalen är wow.. förr var det JC, de var underbara men jag brukar inte handla där så mycket längre.. La Ramie har jag aldrig köpt nåt på... brukar tyvärr inte finna något där!
Men vero moda och gina funkar men absolut inte för personalens skull... de kan va riktigt bitchiga ibland tycker jag... Handlar inte kläder så ofta men jag har ju alltid kläder på kroppen i alla fall :)
Kram goding, är nyfiken på klänningen!
KRAM

Malin sa...

Jag är också jättenyfiken på klänningen!!!

Jag älskar att shoppa i Skövde! Det är helt klart min shoppinghöjdpunkt när jag får gå i stan hemma och strosa och göra av med pengar! :)

I dag har vi varit en heldag i Nacka Forum utanför Stockholm, riktigt, riktigt bra köpcentrum. Men det landar ändå att jag hamnar på Åhléns och blir kvar där tills plånboken är tom så jag måste väl säga att min favoritaffär är Åhléns ;)

Planen är att slå in alla paket var och ett för sig i fina papper. Sen stapla dem på varandra, som en bröllopstårta, det största i botten och sedan mindre och mindre paket högre upp. Sen är tanken att jag ska slå om ett jättefint sidenband runt hela "tårtan" med en stor rosett högst upp, en "tårta" till varje barn. Vi får väl se hur det går! ;)

Trevlig lördagkväll!
Kram!

Marica sa...

Woow vilken idé Malin hade! Kul!
Jag intygar att hennes favorit affär är åhlens och att hon älskar att shoppa i Skövde, konstigt det där, vi vill fly Skövde och shoppa borta medans storstadsbor gillar att shoppa där! Ja jag håller mig ju till Hjo då ;) Måste ju unna min lilla stad :)
Puss vännen!

Emilias sa...

Jag gillar också Åhlens, där finns ALLT ju :) Hehe, ja det låter lite mysko att vilja åka till skövde o shoppa ;) i och för sig kan jag hålla med om att shoppingen har blivit bättre här :)

Låter som en jätterolig ide med julklapparna Malin, det ska jag lägga på minnet!

KRAM på er!!

Fröken Ellinor sa...

Jag älskar Åhléns i GBG, där finns allt. Men jag har alltid gillat Mango också, fast nu när jag tänker efter så har jag nog inte sådär super favorit. :)

Surt med tågen, men jag förstår Er. Onödigt att stressa omkring... kul att du fann en bra klänning. Ska leta efter min nu i veckan tänkte jag :) Alltid kul.

Vi har bakat julgodis hela kvällen och jag har nog fått en sockerchock. Men gott var det.

Kram kram

Malin sa...

Ja, nu är det ju inte så att jag har kommit på idén om julklappsinslagningen själv, men det var jag förhoppningsvis tydlig med i min kommentar på tidigare inlägg. Jag har snott den rakt upp och ner från ett skyltfönster i stan,,, ja, jag erkänner, skyltfönstret tillhör ett Åhlénsvaruhus i stan (dock inte Nacka Forum ;))

En dag kvar på jobbet, sedan jullov!!!

Kram, kram!