torsdag 9 juni 2011

Om en vecka...

Om en vecka befinner vi oss i Stockholm, spända och förväntansfulla för vår Cypernresa. 
På fredag nästa vecka tidigt på morgonen lyfter vi...
...mot en vecka men sol och bad. Åh åh åh så skönt det ska bli!
Bara jag och mitt hjärta, en hel vecka, UNDERBART!

7 kommentarer:

Min dröm om lantstil sa...

Guud så skönt! Längtar till vi också beger oss. Väntan på flygplatsen har ju sin charm också :) Alltid lika kul tycker jag, för att inte tala om flyga. Jag är barnsligt förtjust i det.
Ni kommer få det toppen! Kram

Therese sa...

Förstår VERKLIGEN att du längtar! Här har vi haft över 26 grader i dag, å det räcker dock bra för mig, fortsätter den svenska sommaren så är jag nöjd ;-D KRAM

Gaymasen sa...

Åh underbart! Hoppas ni får en toppenresa och lycka till med tältningen! ^^

Familjen Lindström sa...

Åh, nu blev jag ännu mer avis ;) men med tanke på det underbara väder vi har så känns det ändå helt ok... Hör av er om ni behöver sovplats när ni kommer tillbaka ;) hihi!

Vi har faktiskt bestämt att vi åker till Cypern om två år, pappa fyller 70 (oj så gammalt det låter...) så då ska vi göra en nostalgiresa med syrran och barnen :D så har ju det att se fram emot... och Thailand nästa år!

Kramkram

Villa Carl Larsson sa...

Nähäää ska ni dit?? Åh vad skönt. Kanske perfekt timing nu då när det blivit sämre väder här.
Vilket oväder det var i natt då. Jag trodde där ett tag att blixten skulle slå ner. Huga vad obehagligt.

Tack för dina lyckönskningar! Jag kämpar på och hoppas hela tiden att värkarna ska starta nu. Hur man nu kan önska det hehe. Kanske har vi en bebis när du kommit hem från din resa sen då.

Kram Josefin

Emilia sa...

Malin: Berätta allt om Cypern :D har du varit i fig tree bay? Det hade du va? Vad får vi inte missa?? Och vad ska vi undvika?? :) Är maten bra?? Hihi, tusen frågor!!

Vad roligt att ni ska göra en resa tillbaka :) Är ju en perfekt resa att göra vid såna födelsedagar! Kul!!

Tänkte ringa dig i helgen eller början på nästa vecka ang sovplats, i fall i fall vi inte hinner med tåget så vore det himla skönt att ha en backup!! Men som sagt, jag hör av mig!

Kramkram på dig

Familjen Lindström sa...

Det var ju som sagt några år sedan jag var där sist och för mig är det ju mer barndomsminnen jag vill uppleva igen, inte "turistandet". Men självklart ska jag ge dig mina favoritställen... ;) ring i helgen, det blir bra! Självklart gör vi en back-up-plan på sovplatser. Lägger nyckel någonstans. Tåget går direkt från Arlanda (Sky City) till Upplands Väsby (8min) så ni är ju här på ett ögonblick om ni missar tåget! Och nästa gång ni flyger från Arland kräver jag att ni kommer förbi oss istället för att lägga pengar och tid på hotell! ;)
Kram!