måndag 16 januari 2012

Det där med träning

Jag hakar på diskussionen som goa Therese för. Alla dessa träningsmål som kommer upp i och med ett nytt år, och framför allt, massmedias hets. Bara på Aftonbladets startsida hittar jag dessa fyra uppmaningar till att gå ner i vikt. Och det snabbt, enkelt och med mirakelmetoder. 

Big no no!

Jag känner att jag verkligen har hittat mitt sätt att hålla mig i form, må bra och, långsiktigt, även uppleva att gå ner några kilo och taighta till kroppen helt enkelt. 
Äta naturligt, nyttigtlångsamma kolhydrater och regelbundet. Men även äta vad man vill, ibland och i måttliga mängder. Träna på och må bra, det är min filosofi det!

Efter en veckas förkylning är jag grymt sugen på att köra igång igen!

4 kommentarer:

Kia sa...

Håller med! Röra på sig och äta varierat i måttliga mängder har jag alltid förespråkat! För om man går på nån sån här diet, vad händer när man slutar??

Vill också komma igång nu efter min sjukperiod men jag är inte helt 100 än och jag känner av muskelfästet som jag antagligen hosta av så jag ligger lite lågt. Tränar korta stunder bara på min orbitrek och går med hunden.

Ha en toppen dag fröken. : )
Kram Kia

Sara, mamma till Charlie sa...

Känner att jag måste flika in här, även om jag håller med dig till viss del. Mirakelmetoder är ingenting för mig - men viktklubb.se som Aftonbladets tjänst heter är långt ifrån nån mirakelmetod! Där är det kaloriräkning, regelbundna måltider och motion som gäller. Vad wellness är för något vet jag inte, men två av de där uppmaningarna förespråkar precis samma sak som du, faktiskt :)
Inget illa ment alls, tycker du har rätt, men Viktklubb har hjälpt många till rätt livsstil, mig bland annat :)

Kram på dig dagisfröken Emilia :D

Jannie sa...

du är enastående vännen!Heja dig!

Therese sa...

Ja jag tycker din inställning och livsstil är så som det SKA vara, och ösnkar själv att jag var där, men det är sååå trögt att komma igång och prioritera träning. Försöker dock stenhårt få in mer vardagsmotion genom att låta bilen stå + allt snöskottande ;-P KRAM