torsdag 19 januari 2012

Pirrigt, spännande, nervöst; en utmaning!

För ett år sen vid den här tiden var jag på besök hos mormor och morfar i deras hus på landet. Jag tog massa härliga bilder inifrån deras fina hus men framför allt passade jag på att åka en väldans massa spark. Såå roligt ju! Tydligen har de haft ganska bra sparkföre i år också, det är mer än vad man kan säga om vårt gråa, trista och grusiga väder.
De mest intensiva dagarna den här veckan har passerat, så skönt!! Det har inte bara varit mycket rent praktiskt, det har även varit mycket att grunna på. Jag har nämligen fått nytt jobb!!! Har knappt hunnit börja på det andra innan jag fick erbjudandet om en tillsvidare tjänst på en annan förskola. Jag ska, med ett gäng andra pedagoger, vara med och starta upp en alldeles ny förskola i en ny stadsdel här i stan.

PIRRIGT, SPÄNNANDE, NERVÖST och framför allt:
En UTMANING!!

7 kommentarer:

Therese sa...

Wiiiie så spännande - GRATTIS!!! Du har verkligen flyt nu *ler* KRAM

Kia sa...

Grattis vad roligt!! Kul att få vara med från början och bygga upp det hela. Lycka till!

En spark skulle jag vilja ha. Har sucktat efter det länge nu. Finns 2 i Finland, vet inte vilket skick. Såg dom i ladan innan vi åkte hem. Kanske skulle se över dom lite och kanske fråga om jag får ta hem en!!

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej kompis!

5 maj har jag bestämt precis att det är dags för mig (vi, beroende på Annika) att vi kommer ner till er :)
Det är nämligen loppis igen :)

Jag/Vi kommer. Kul va?! ;)

Kram!

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Nämen så roligt, grattis!!

Kram Johanna

Pyttianna sa...

Men vad roligt, blir det i trädgårdstaden då kanske? Jätte skoj att vara med och starta och få fina nya lokaler och allt! ;)Grattis!

Vill helst inte skriva ut exakt på internet så men han har börjat på en av de förskolorna här på Norrmalm. :)

Inskolningen går överförväntan bra och det är så kul att se att han gillar att leka med de andra barnen och att han är så duktig, idag har han varit själv hjela dagen förutom 20 min i början! :)

Kram kram!

Pyttianna sa...

Jätte skoj!! ;)

Jag tycker faktiskt att det går riktigt bra. känns ju lite lustigt att lämna bort honom såklart men det är så skönt att han verkar trivas och det gör ju det hela mycket lättare. :)

Kommer ju bara att bli 15 timmar nu innan och under mammaledigheten med nästa, lite lagom mycket med tre dagar i veckan. ;)

Kram kram!

MIN LYCKA ♥ sa...

Allt är toppen!! Längtar!! Det är alltid bäst dagarna innan man åker;) imorgon kl 9 lyfter vi från Landvetter! Tack, jag ska njuuta! Hörs när jag kommer tillbaka!! Kram