tisdag 3 januari 2012

Vill ha snö och vinter

Såna här dagar vill ju jag ha!
Jag är så trött på det här regnandet... Jag vill ha SNÖ ju!!

Min dator startade inte när jag tryckte på startknappen idag, gaah! Min datakunniga sambo fick igång den till slut men jag är illa tvungen att köpa ny. Känns ganska surt även om jag haft den här i tre år, kan kanske inte begära så mycket mer av en laptop. Fast var ju inte riktigt det jag hade tänkt att lägga min första lön på ;)

Var gärna med i min utlottning i inlägget under!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej kära du,
God fortsättning!
Vem vill inte ha snö och riktig vinter! Jag har nu tagit mig iväg och tittat på löparskor med dubbar för att något så när kunna hålla mitt lilla nyårslöfte. DU hade satt uppväldigt bra mål tycker jag.
När datorerna krånglar så är det inte roligt! Är den verkligen helt slut?

Du har skrivit så många fina inlägg som jag missat :-) mycket härlig läsning. Ert sovrum känns verkligen härligt och lamporna är kanonsnygga!

Jag hoppas att du fått en bra start på jobbet och att allt känns bra. Jag hoppas nu hitta tiden igen för att läsa mer frekvent ;-)

Stora kramar,
Yllet

SPINDELTJEJEN sa...

GAH vad irriterande när datorerna strular! Min ville inte starta igår, men sen fungerade den helt plötsligt ändå :) Och den är ändå ny :)

Jag vill också ha snö. Helst på en gång. Har bett mina vänner i Norrland att skicka ner lite ;)

Kramis

vardaxlyx sa...

Hihi och jag som INTE vill ha snö =)
Kramkram på söta dig denna onsdag!

Snäckskalsdalen. sa...

Äntligen, en till, förutom jag, som vill ha snö och kyla och vackra dagar. Är också så trött på regn och storm, storm och regn. Framför mer vinter!