måndag 30 januari 2012

Taggad?

Gårdagens kvällsmat, fil, tukrisk yougurt, varma hallon och hemmagjord musli. GOTT!
Önskar jag var lika taggad som du, skrev Marika till mig när jag skrev om mina nya handskar och mössa. 
Är jag taggat till träning då? Både ja och nej. Taggad till löpning, otaggad till styrketräning.
Sen i julas har jag tyckt styrketräningen har varit rent utsagt jättetråkigt. Jag har gått till gymmet och nästan känt mig gråtfärdig för att jag inte tycker det är kul.

Och så ska det ju inte vara!
Men jag har gett mig tusan på det, jag har ju tyckt det är kul förut och jag behöver styrketräningen för förbränningen, för att få de resultat jag vill.
Som tur är börjar det vända lite nu... Så nu hoppas jag att det bara går åt rätt håll!

3 kommentarer:

Sara, mamma till Charlie sa...

Svar: Tack snälla!

Hoppas att du hittar motivationen till styrketräningen igen! Jag var jättetaggad och kom igång igen i förra veckan, sen tog det två dagar och sen var jag sjuk. Såå typiskt.
Kram

MIN LYCKA ♥ sa...

Skönt att det vänder! Ibland är det botten! Så har det varit för mig bara för jag blev ordentligt sjuk i höstas. Svårt att hitta motivationen igen då.

När vi flyttade in i huset förra året så ville jag ha ett rum med flamingosar på tapeten. Jättefräckt skulle det bli i ena lilla sovrummet. Nu är vi på en ö där flamingosar säljs överallt. Tror min J börjat mjukna;) har köpt en uppsjö av olika saker... hihi;0) män är allt bra roliga;)

Imorgon lämnar vi vår fina ö och kör norrut mot Tampa. vart vi hamnar är dock inte bestämt!

Kramar M

Snäckskalsdalen. sa...

Det går i svackor och jag är också en i en sån nerförssvacka just nu, det funkar inte nånting mellan vilja, igångsättande och utförande och det är ju nu man behöver det!
Kram