torsdag 27 september 2012

mellanmålstips och färg i träningen


Jag har shoppat en ny träningsbh. Tyckte det behövdes lite färg i höstmörkret. Gillar när det sticker upp under träningslinnet. Jag kör med Newbodys träningsbh:r. För mig, som inte har så himla mycket att hålla upp, passar de perfekt. Snygga och prisvärda är de med!

Fick äntligen mitt pass på gymmet igår. Jag och sambon körde tillsammans. Och han körde fullkomligt slut på mig. Kunde knappt lyfta armarna när vi var klara. Det är så det ska kännas :) 

Jag måste tipsa er om mitt favorit mellanmål just nu. Lidls kvarg och youghurt. Blandat tillsammans. Så himla gott och krämigt. Och mättande! En sån slank ner tillsammans med lite musli och russin. Innan en jättemysig middag med tjejerna. 
Jag hade en bra onsdag!

KRAM

3 kommentarer:

Jennys gömma sa...

Hej! Kul med lite träningstips från dig! Alltid roligare att träna med lite snygga träningskläder. Ha en bra dag, kram Jenny

Kia sa...

Rosa är inte riktigt min färg men jag har ett oranget linne som ger lite färg. : )

Ha en toppen dag!
kram Kia

FruNeroLindström sa...

Åhhh, är det newbody som släppt nya bh:ar i härliga färger. Har en vit och svart från dem, och är helnöjd. Älskar även deras hotpants-trosor, om du inte testat kan jag rekommendera dem.
Får nog ta mig en vända till lidl nästa gång, det där såg inte fel ut, smidigt att ha med sig med om man är på språng.
Hoppas joggingturen på morgonen gick bra. Här var klockan så motiverande att det blev 2 km extra jogg när passet var testat och klart =)
Ha en mysig Torsdag. Kram Malin