lördag 1 september 2012

höst? nej sensommar!




En lugn och skön lördagsmorgon hemma hos oss. Är glad att jag donade och plockade igår. Då kan jag bara ta det lugnt en stund på förmiddagen nu.

Solen skiner och jag ska suga ut det sista av sommaren idag. Även om det faktiskt officiellt är höst idag. 1 september. Så är det.

Jag önskar er en jättehärlig sensommardag!
TACK för att ni kikar in här hos mig!

KRAM

4 kommentarer:

Sofi sa...

Hej vännen!

Jag plockar in hösten idag!:) Älskar ju den:)

Ja du det här med LCHF är nog inte min grej, har ju varit emot det tidigare (och är det fortfarande, tror inte på att ta bort alla kolhydrater) men har flera kollegor som kör det och de mår jättebra. Därför tänkte jag pröva, men jag mår inte bra av det!:) Så det blir nog inte långvarigt;)

Kul med festival!:)

Brukar inte åka så ofta till Vingåker men tycker de haft bra grejor när jag varit där, framförallt träningskläder och bra jobbkläder som fleectröjor, jackor och överdragsbyxor, sånt som går åt på vårt jobb;)

Ha så kul ikväll nu!

Kram på dig

FruNeroLindström sa...

Jag älskar hösten, men idag har du rätt, det är sensommar. Spenderat hela fm ute, gräsklippning och röj i trädgården. Lunchen har vi till och med avnjutit i kortärmart på altanen. Nu vankas mer fix ute och sen blir det nog en cykeltur till skogen med hela familjen. Rasta hund och leta svamp i ett.
Ha en fortsatt mysig dag. Kramar Malin

Anna sa...

Hej!

Nu fungerar mitt internet igen och jag kan surfa runt på bloggar.
Här på Gotland gjorde hösten sitt intåg igår med störtregn och blåst! Njuter av tända ljus och te!
Mysigt det med!

Kramen

Snäckskalsdalen. sa...

Det är rätt, sensommar är det! Och fint väder har vi haft, hoppas det forsätter lite till med det.
Agneta kram