torsdag 6 maj 2010

Köksdrömmar



Sitter och drömmer om ett helt nytt kök... med nytt golv och tapeter får vi ett halv nytt kök, men tänk vad underbart det vore att kunna göra om HELA köket.
Om bara pengarna fanns...
Gillar vita kök, om jag en vill ha i gammaldags stil eller mer modern vet jag inte riktigt. Tur att jag inte ska välja kök ju ;) haha!

Fortsätt gärna o berätta vilka ni är i förra inlägget :)

3 kommentarer:

ida sa...

Ja, det skulle jag med vilja göra:) vilken dröm :)

Sandra sa...

Haha vaaa? Det hade jag ingen aning om att det förekom, det är ju ingen som berättar sånt direkt. Aaa är så oerhört glad, Oliwer brukar ju ta evigheter att mjuka upp och ens få ett leende, men den här fröken har verkligen något extra i sig :) Oliwer är ju inte såhär emot någon annan :)
Men nu börjar nervositeten komma igen, att jag ska lämna min guldklimp hos några andra med barn som är lite för på för det mesta...min goding som jag är med 24/7 annars...ååh så jag kommer gråta när jag kommer hem :( Men ska verkligen försöka vara stark och inte visa min svaghet vare sig med tårar eller med mina "vibbar" :D

Kramar



Kramar

Anonym sa...

Ja, jag tycker att vi ska kolla på våra scheman och försöka få ihop någonting! Jag har rätt fullt upp framöver men sen börjar det lugna sig lite (hoppas jag!) :D

Kramis

PS - tack för din respons på inlägget!