lördag 4 januari 2014

hälsokoll december

Nu kör vi Hälsokoll igen, för december månad. 

Hur känns kroppen?  Från att ha varit ganska seg i december känner jag mig starkare och mer redo för träning. Det är en skön känsla som jag suger lite extra på. Jag är glad att kroppen svara bra på mina långa cardiopass som jag börjat med, har ju inte sprungit långdistans sen i somras. Men krafterna och orken finns där och det känns bra. Igår fick jag ihop ytterligare 13 km.


Hur mår insidan?  Betydligt bättre. Med facit i hand var november och december ganska tunga månader där det kändes som jag var efter med det mesta... Men nu känner jag mig tillbaka igen, tillbaka, gladare och starkare.

Trivs du med kroppen?  Under hösten har jag lagt på mig lite, inte mycket men så pass att jag ser det och har reagerat på det. Har pendlat mellan att tycka det är lite jobbigt och att inte tycka att det gör något. Men nu känner jag nog att jag faktiskt trivdes bättre med formen i somras än vad den är nu. Jag vantrivs inte men formen kan bli bättre och det ska jag jobba för nu!Säg 5 hälsorelaterade saker du vill ge dig själv i present: 
1. Fokus på kosten igen och mindre slarv.
2. Inte oroa mig för saker jag inte kan göra något åt.
3. Träna och äta balanserat för att må bra.
4. Dagsljus, massor av dagsljus.
5. SNÖ! (Ja nu får för sjutton den där snön komma så jag kan åka skidor!!!!)

Hur ser din hälsokoll ut?
KRAM

1 kommentar:

Vikeskärs hem och ting sa...

Ja min häslokoll, ser sådär ut. Har iaf börjat med LCHF igen, är peppad till tusen och känner att kroppen är med. Så nu har jag börjat att träna igen, och idag ska jag börja med squats i 100dgr. Sen ska jag köpa hantlar och pilatesboll tänkte jag.
Får se vart det leder hihi.
Kram