fredag 31 januari 2014

väl godkänd träningsmånad

Januaris sista dag. Sammanfattade min träningsmånad på Instagram i morse. 22 pass har hunnits med. Varav många av dom på skidorna. Nästan 10 mil har det blivit åkt. Hela träningsmånaden känns mer än godkänd.

Det är en vecka kvar till loppet och någon mil till ska jag väl åka innan dess. Sen är det tillbaka till min vanliga styrketräning igen. Ska bli lite skönt faktiskt. Men det står inte på förens det är dags att börja träna för Tjejvättern. Tiden går ju så himla fort!

Hockeykväll här hemma ikväll tydligen. Så jag underhåller mig med datorn jag. Är glad att den är fixad igen. Mycket lättare att blogga från den!
Hoppas ni har en fin kväll!
KRAM

3 kommentarer:

Junitjej sa...

Bra jobbat!

FruNeroLindström sa...

Grymt bra jobbat.
Blir så sugen på att åka skidor när jag ser dina bilder. Men just nu finns verkligen inte utrymme för konditionsträning ute utan hund tyvärr.
Och snart är det dags att sätta skidorna på prov ordentligt =)

Tack fina du för din kommentar. Själv är jag tyvärr inte riktigt lika nöjd. Gravkilona försvann fortare än önskat så just nu känner jag mig mest bara spinkig och tunn. Äter som en tok och snittar typ protein som en redig man men tycker ändå jag har fullt sjå för att inte gå ner ännu mer i fett. Lyxproblem kan kanske tyckas enligt många men vill ju utstråla hälsa och inte smalhet om du förstår vad jag menar.

Ha nu en riktigt mysig mello-kväll. Kramar

Therese sa...

Super inspirerande r det att kika in hos dig, gör det ofta, men via mobilen, därav skralt med kommentarer... Men håller tummarna för dig kommande helg, och att det blir bra före till loppet! Själv så sprang jag i + grader i dag för första gången på länge, underbart pass i vårvintersolen! KRAM