söndag 12 januari 2014

och så fick vi vinter

Och så vände det. Nu har vi -8 grader och snön den faller. På berget sprutar de snö för fullt och imorgon finns det alldeles säkert åkbara spår.


Spåren idag var nästan inte åkbara men jag tog en tur ändå. Mest för att känna pOå det lite. Oj så härligt det är. Och magiskt vackert också, inte sant? Ser fram emot en härlig vintervecka med många skidmil i benen.

Hoppas ni haft en fin helg!
KRAM


5 kommentarer:

Kia sa...

Super härligt! Hos oss snö det lite lätt hela dagen igår, idag har det mest bara varit kallt. Tog en powerwalk i morse och då blåste det rätt bra från havet. Sen blev det en inne dag framför symaskinen.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

baraetthem sa...

Hej vännen! Så härligt det ser ut, det är ju så bra för din skull också att vintern kom till slut. Du måste ju träna lite som har ett skidrace att se fram emot;) Hoppa spåren blir bättre!

Kram fredrika

Ekenäsliv sa...

Å så vackert!!!
Här är det bara snöblandat, så det är ingen vidare vacker syn. Men det skulle visst bli kallare, så det hoppas jag på och lite snö, för det lyser verkligen upp!!
Ha de fint!
Kram Anna

Junitjej sa...

Så vackert med snö!

Zarah-Lou sa...

Jag är absolut inte mycket för snö, men är det något jag vill testa på så är det längdskidor.. har inte åkt sedan lågstadiet, men ÄLSKADE det då ;)